Måndag

Fort går det, men på något sätt så går det inte riktigt så fort som jag trott :) har faktiskt tisdag idag =) och detär ju posetivt ;)

Idag tog jag sovmorgon, sen åkte vi in till stan och körde runt bland i princip alla affärer som kunde ha något med bilstereor att göra för att hitta någonting som vi behövde för att sätta in den i vår nya bil... Dock så gick det inge vidare men Ljudshopen skulle beställa hem den.. Sen for vi och STOR handlade,... Känns bra nu har vi en MAssa mat hemma igen det har som varit tomt i kylen några dagar nu ;)

Sen hem åt lite fiskpinnar och efter det så var det bara att pallra sig till stallet, pysslade på där ett tag red Mave en sväng, och pysslade med Kanel, hade tänkt longera lite men vette tusan var Longerlinorna tagit vägen ??? Så det blir att pallra sig dit på dagen imorgon och försöka få något vettigt gjort tror jag =)

Nyårsafton blir det hos per och mia, det ska nog bli jätte trevligt =)
Har dock INGENTING att ha på mig !!!! Sen på torsdag ska vi nog till pappa, Kristoffer och lisa skulle komma dit och hälsa på då så då måste man ju passa på ;) sen får vi se om plånboken tillåter att vi följer med släkten ut och äter på fredag :) Vore som trevligt :)

Sen är det absolut inget mer planerat på denna ledighet, men dagarna lär nog gå lika fort ändå ;)

Nä nu ska jag kika om det är något bra på tv :)

None

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0