Nyårstlöften?

Nej det går inge bra för mig att ta mig isäng... Tog just en varm dusch och tog daton till sängen och ligger och knappar på :)

Har fixat till alla korten från kameran nu, kändes inte som så många speciella faktiskt.. Inga bra på Mave = mamma är ingen super fotograf ;)
Och inga roliga fest kort = jag har tappat stinget med fotandet, trots en alldeles ny kamera i sommras :S

Men ska se om jag kan gräva fram något :)

I alla fall så när jag stod i duschen började jag fundera på Nyårs löften.. Jag har inget speciellt jag skulle vilja lägga av som nyårslöfte... Men jag skulle däremot vilja förbättra mig själv...

För min egen och för andras skull.. Särsklit min käre sambos , så han inte behöver stå ut med monstret Evelina....

För det första, Tänk om man hade självförtroende, som Blondin bella tillexempel, bara kan säga rakt ut i vilket samanhang som helst eller till vem som helst att hon är snygg.. När skulle det falla mig in , aldrig !

Jag tror att allt jag verkligen önskar ligger i bakrunden i att få bättre självförtroende. För om man tror mer på sig själv och tycker om sig själv så garanterar jag att man mår bättre man utstrålar mer och man får mer ork !

Just nu har jag verkligen ingenting att klaga på i mitt liv, förutom att jag känner att det är lite tråkigt. Jag är 21 år och vad har jag gjort egentligen ? Inte så mycket alls.... Visst jag har världens bästa pojkvän som jag älskar så mycket <3
Jag har en superfin häst som verkligen lyser upp allt det tråkiga ( så länge han inte beter sig som ett tjurigt sto) jag har en söt liten foderhäst som blir 3 år nu, som verkligen är världens mysigaste och snällaste <3
Jag har en underbar familj söta snälla små syskon och en mamma som verkligen gör ALLT för mig och ställer upp till 100% så mkt hon bara kan , även fast jag är som jag är <3
None
Vad mer kan man begära ? Vännerna så klart, tack för att ni finns trots att jag nästan aldrig har "tid för er " =)

Men ändå känner man den där hopplösheten .. Vad gör jag av mitt liv ? 21 år och har inte gjort annat än bott i stallet i princip ;)  ?

Jag önskar att jag kunde känna mig mer pigg och glad, mer "attraktiv som person " (inte sexuellt tänkt där ) mer intressant och framförallt mer självförtroende..

Jag skulle kunna göra en lista på vad jag ska se till att göra till nästa år, men .... tror nog det får vänta , om det nu någonsin kommer ;)

Men än en gång... Bättre självförtroende , och våga känna mig älskad för den jag är utan bekräftelse!

jag är den jag är och mer än så kan jag inte göra, Det jag vill förändra på det går så bättre att göra det än att gå och gräma sig ;) ?  Intesannt eller hur ;D

Näe oj oj det där vart ett invecklat inlägg som det förmodligen står samma sak i hela vägen men va tusan har man inget inlägg från det gångna året så kan man ju bjuda på något anna tråkigt att läsa ;)

Ha en super dag allihopa , och festa loss ;)

Och en extra puss på min älskling som verkligen är bäst av allt ! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0