Semester

Ja jag fortsätter med mina fruktansvärt få inlägg... varför ?
Jo ! Jag måste ha fruktansvärt tråkiga saker att läsa om , och varför ska man skriva ner saker när man över huvud taget knappt har någon läsare ?

Precis.... Dum fråga,.....
men men what to do ,...

Hmm helgen har bestått av hästar, har promenerat en del med Kanel med träns på och det tyckte hon var lite små konstigt faktiskt ;) men skötte sig kanon <3 hjärtat ! =)
Har trimmat Mave, ( dock bara efter vägarna ) ;) han känns riktigt fin och sköter sig ( nästan hela tiden ) som en gammal herre, fattar ingenting :P

Efter julafton blir det nog att åka in till ridhuset och ta några skutt med honom så man får komma igång i tid till tävlingsterminen för nu jäklar gäller det ;)

sen  då... jo Kenny och marie och barnen har varit förbi och erik också ja..
sen igår hade vi lilla julafton hos pappa :) var mysigt, fick mina fiiiina ridstövlar :] <3 Tack pappa och Linda......

idag har jag varit i stallet, farit hem farit tillbaka till stallet och ridit, och vet ni vad sofia sa att mitt schabrak hängde på KDRF så vi red dit och hämtade det =)

sen hem igen tog ett varmt bad och bara mös, sen blev det lite tacos till mig och älsklingen :) lite harry potter, som jag somnade till som vanligt, Varför kan jag aldrig hålla mig vaken ?
Nu ligger jag i sängen med datorn och läser bloggar... det var då jag började fundera på hur tragisk min blogg egentligen är.. och att vill man ha många läsare... så måste man leva för mode. Vara fotomodell, eller ung mamma och så blondin bella förstås ?? Trots att dom många gånger inte skriver någonting intressant över huvud taget...
Äsch så ni tappra läsare får nog stå ut , en vacker dag kanske jag skriver någonting spännande om inte annat ;)

näe nu ska jag gå och se om jag fått hem några serier... Annars får jag fortsätta på mina Greys Anatomy =)

Mina favorit serier är naturligtvis:
One Tree Hill, Gossip Girl, Desperate Housewives, Greys Anatomy med fler...

Gossip Girl det kom snabbt ikapp, nu laddar jag även hem Cesar : The Dog Whisperer för fullt, ska börja med säsong 1 och sen se vart ända avsnitt, jag är SÅ facinerad av honom, ;)


Näe nu blev  det här betydligt längre änvad jag tänkt :P tyvärr inga kort på den här datorn ännu, ska försöka få det fixat så snart som möjligt =)

Sov så gott <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0