Edward Gal and Moorlands Totilas - Rysningar !!!

Gårkvällen var trevlig, har dock en låsning i ryggen som suttit i  2 dagar nu som trycker på andningen, så jag hoppas det släpper till imorgon då det är hoppning på schemat ;)

Idag har jag tagit det lungt och tittat på dressyren och hoppningen, och blir man inte sugen ? Helt fantastiskt !!

Denna häst är ju nästan av en annan värld man får rysningar av att se på honom och man kan inte sluta se !
Helt fantastiskt underbar häst, som jag redan längtar till sjag får se nästa gång !!!
Tills det kan vi alla få dregla över denna video , se och njut, HELT fantastiskt !! Jag ser tyvärr inte videon när jag lägger in den direkt på youtube :S Någon som vet hur man får det att fungera ?
Men här har ni i alla fall länken så kan ni alla dreggla lite ;) http://www.youtube.com/watch?v=RZhtiCqBAGM


Kan inte släppa denna häst !


Mina hästar har aldrig betett sig som dom gör ! Helt galna till och med Biggen ränner omkring i hagen. Mave vill inte från gården sen taktar han och blåser upp sig :S

Imorgon är det hoppning och efter det hoppas jag det har släppt ( Och som ni förmodligen förstår så skyller jag dessa beteenden på BJÖRNEN ! ) så jag hoppas den och alla lukter har försvunnit till imorgon !!

Pratade med Nina idag för att höra hur lilla Tyra mår !
Och hon sa att hon är inte gamla vanliga Tyra än, men hon tar sig har börjat äta mer och går på toa osv. Nu hoppas dom och vi att hon ska fortsätta bli bättre, nina oroade sig bara för att hon skulle åka på någon lung inflammatino, Men vi hoppas för allt vad vi kan att det ska gå bra, och jag tycker att det känns bra att hon har blivit bättre, det borde vara ett bra tecken :) !

Samtaler bröst tyvärr när vi pratade men Nina berättade att dom hittat björn bajs på "naturstigen " precis där mave steppat på , och det är ju när vi kommer från vår gård ut på vägen och förbi den han har steppat blåst och velat vända hemmåt.. Huvva skona mig från dessa djur :S Jag skulle kunna tänka mig att stöta på en björn , MEN då vill jag vara i säkert förvar i vår bil ;)


Nu är det dags för mig att krypa till kojjs så jag orkar med jobbet imorgon ;)
Ha en bra dag tills nästa gång ;)

Kommentarer
Postat av: Sussie

Jo tack! Den där hästen är helt jäkla fantastisk! Får rysningar i hela kroppen tamefan!

2009-08-30 @ 23:44:40
URL: http://susannakristina.blogg.se/
Postat av: Emelie - hästskötare i Spanien

jättefin blogg :)

2009-08-31 @ 00:01:58
URL: http://forslof.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Älskar din blogg! Världens finaste häst är ju Totilas och hans pappa Gribaldi då..Då vet man vem Totilas har fått sin skönhet ifrån. Hans syster Uusminka är otroligt vacker och också otroligt lik Totilas fast hon är ju brun. Tänk att få träffa Totilas i verkligheten....

2011-05-21 @ 14:59:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0