Film från 18 augusti - Annelie träning

Sådärja nu är filmen färdig, och jag har hunnit se ARN 2, den var bra tyckte jag :)

Här kommer i alla fall filmen


Det var som sagt var mycket lydnads träning , och som ni ser så är meningen att jag ska lägga honom nära hindren på första övningen och inte låta honom hoppa av för tidigt ( han gör nog det trots allt ändå någon gång ) .
Sedan hade vi det lite stökigt med avstånd och liknande, antingen gick det lite för fort eller aningens för sakta..
Han lyckas även hoppa kombinationen med 1 galoppsprång för lite i utsprånget som jag bjuder på ;P
Ja som ni vet var detta inte någon träning jag hurrar över men , ni bör ju få se hur det ser ut när jag tycker att det känns sämre  också..

Första varvet på "banan " ser ni kanske att han krullar ihop sig i en högre form ( Jag försökte få " loss honom " ) men utan att lyckas något vidare , han bromsar även upp sig i galoppen mot oxern sedan gapar och är besvärad mot räcket, mot andra oxern bormsar han och står emot ännu mer.. Därav lägger jag volterna som jag gör, tror någonting störde och irriterade honom, kändes som att han var besvärad över någonting. Men det lossnade sen till andra vändan så ingen skada skedd :)


Och observeras bör också göras att jag HAATAR att rida utan att ha håret uppsatt, men jag tappade gummisnodden vid början av passet så då var det bara att stå ut :(Nu är det natti natti för min del , hästarna ska ju ut imorgon också så att :)
Men sov så gott på er :)

Kommentarer
Postat av: Josefine

Fint ridet :) Jag kommer ihåg att du skickade ett mejl till mig för ett tag sen ;) Ska ta och läsa det så du får nog svar inom några dagar :)

2009-08-23 @ 13:30:07
URL: http://jsohlman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0