Hoppträning .

Idag har det varit fullt upp, tvättning i massor mellan 07.00 till strax före 11.

Sen gjorde jag mig i ordning för att åka på kalas där vi blev ett tag, när jag senare begav mig hemmåt för att åka på hoppträning hann jag bara innanför dörren för att byta om så var det dags att åka, hämtade transporten och lite saker i stallet, sen vidare till stallet där mave fick sitt foder, vi var i så god tid så han fick äta föra träningen :)

Lastade in och åkte iväg till Bergsbyn, där jag mamma och Maria byggde fram det Annelie sagt åt mig att vi skulle bygga


På ena långsidan började vi med 7 galoppbommar, på andra långsidan en trekombination med stigsprång in oxer som B hinder och räcke ut. 1 galoppsprång mellan a - b hindret och 2 mellan b-c hindret sen ställde vi 2 räcken på snett igenom från var sitt håll.. Maria och Sussie var som vanligt inte snabbast på att göra sig klara ;) Så Jag hann i princip rida fram ensam, och jag fick VÄLDIGT mycket beröm över hur fin han var på backen idag :D Fick många komentarer som frågade vad jag gjort med honom riktigt ;)

Och sånnt är ju alltid kul ;)

Sen började jag på galoppbommarna som fungerade kanon , sen ställde annelie upp galoppbom räcke 3 galoppbommar 1 räcke sen en galoppbom, och det var en riktigt bra övning för Mave.. Annelie höjde lite allt eftersom för mave och mig och sen fick han skritta en stund och sen ta det några vändor lite lägre igen ..  Det ska vi träna mycket på hemma.. Hade 3 m mellan, men nästa gång blir det 3.5, eftersom när han får ( som annelie la fram det) studsa fram har han inga problem , utan det är när man måste lägga upp tempot lite högre som på en bana tillexempel, det är då han börjar kasta sig över hindren och inte hinner använda sin teknik..


Kombinationen gick hyffsat som sagt kastade sig lite som vanligt när jag la upp tempot , men det var framsteg från förra träningen i alla fall :)

Annelie var väldigt nöjd,och jag fick mycket beröm för min ridning, och hon tyckte jag gjort ett riktigt bra jobb med Mave, han var som sagt inte den lättaste hästen för bara någon månad sen.. Och utvecklingen har gått FORT det är det som är det roligaste, men nu hoppas vi att han fortsätter utvecklas på samma sätt och att vi så småningom kommer ta oss ut på tävlingarna.. Sen vilka höjder och så det kommer stanna på det vet ingen än, så fort som utvecklingen har gått nu kan ingen vara säker på när den ska stanna av, eller hur långt det kommer att gå, men jag tar seden dit den kommer eller hur man nu brukar säga... Ingenting är skrivet någon stanns ännu, eftersom före skadan tyckte nog alla i min närhet att jag borde sålt honom, men vi har tagit oss igenom det värsta, så nu tänker jag inte ge upp i första taget ;)Tänkte bjuda på en liten film på Mave från idag.. Har ju inte varit mycket till sånnt från min sida.. Sen så kanske det inte är så mycket att glänsa med , men det är i alla fall något att bjuda på ;) Det kommer mera vill jag lova :)


Dålig kvalite jag vet, men är filmat med digitalkameran, så ni får hålla till godo med det tills jag köpt ett minneskort till videokameran :(


Och imorgon 12.00 ska Carro upp och rida lite dressyr på Mavemannen det kommer bli riktigt spännande, har ju som sagt var inte sett honom från backen fler än en enda gång sen jag köpte honom, och inte heller fått ett dressyr pass filmat sen han var 3, så spännande kommer det att det kan jag lova ;)
När jag kom hem satt jag och fixade ihop filmen ovan, tog bort ljudet då det blåste som BARA den och det blev inte alls trevligt :/  Sett En natt på museet 2 och stirrat ut genom fönstret på allt regn.. Burr och huvva hoppas det lugnar ner sig tills imorgon .. Inge trevligt alls som det är just nu...Näe nu ska jag läsa lite bloggar sen är det dags att hoppa isäng..
Sov så gott !

Kommentarer
Postat av: H A I D I J A K O B S S O N

*SVAR:* okej ^^ iknte så mkt ,

2009-07-09 @ 23:30:10
URL: http://haaiidi.blogg.se/
Postat av: Leia

Tvättade också igår. =)

2009-07-10 @ 11:09:51
URL: http://onlyforever.blogg.se/
Postat av: Denise

Hej, du får gärna gå in på min blogg och svara på frågan om min design i det senaste inlägget, jag har sååå svårt att bestämma! Skulle bli jätteglad!:D

ha en bra dag och tack i förhand

KRAM

2009-07-10 @ 12:01:01
URL: http://fotobydenise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0