Helg!!!

Hehe till att börja med, jo Nina helt rätt jag hade en Arab vid det namnet ;)
Vet dock inte om jag har något kort på honom inlagt i den datorn. Ska kika nästa gång jag är hos mammsen ;)


Nu är man ledig .. Skööönt :)
Ska ta och skynda iväg till stallet så man hinner rida innan det börjar smälla allt för mycket ute :O Är inget fan av att vara ute och rida bland smällare , men vad gör man inte, och ofta är det nästan värre dagarna efter en sån här dag, jag tycker att ska man hålla på med sånnt, kan man väl hålla sig till de dagar man "ska " , tänk på alla de stackars djuren som är liv rädda..


Näe kvällen blir helt lugn och stillsam som sagt, tävling imorgon så jag bör nog leta reda på någonting att ha på mig.. Hmm..

Ha en trevlig kväll återkommer säkert :)


I'm still standing

Sådärja, blev inte så tidigt som jag tänkt, så nu kom jag hem från stallet, och lägenheten är fortfarande ostädad !! KUL !
Jag har i alla fall ansträngt mig Så pass mycket att jag ides sopa framför dörren så nu kanske det inte kommer in LIKA mycket sand längre ;)

I alla fall så beslutade jag och mor min att Mave rids såhär i veckan

Måndag: Skritt +lite trav lilla rundan
Tisdag: Skritt + lite trav lilla rundan andra hållet ;)
Onsdag: Vila, med mycket pyssel
Torsdag: Skritt + lite trav mot Ersmark
Fredag: Vila
Lördag: Skritt + trav lilla rundan
Söndag: Skritt + trav mot ersmark

Allting så klart ifall han fortsätter att kännas fräsch och ser fin ut i benet, Sen så länge han fortsätter känna sig fräsch så kommer jag sakta men säkert öka på hans ridning. Men jag är dock LIV rädd för att det ska gå tillbaka, och jag travar enbart för att kunna känna att han fortfarande känns okej ! Idag såg han fin ut, La på kyl lera igår som lite omväxling från linementet, och idag lindade jag bara om benen på honom.

Annars använder jag CoT varannan dag, och låter honom stå olindad den natten sen lindar jag på igen på morgonen. Och detta är så klart nu under skadan, annars använder jag bara Lera/linement eller kyl balsam vid tuffare ansträngning av olika slag.

Ska ringa Kanels hovslagare imorgon och få henne skodd, vill inte göra något med henne nu när hon tappat en sko och dom lagt ut så mycket grus på vägarna :S

Snart är det lång helg, det ska bli SÅ skönt,  Jobbar dock till halv 3 imorgon, hade velat sluta tidigare imorgon istället för idag men det gick inte riktigt lika bra.. men men lite tidigare i alla fall ;)

Har absolut INGA planer för Valborgs, vad ska ni hitta på ?
Kanske kan få sig någon godare middag av något slag om man har tur :P Annars händer det nog inte så mycket ...

Näe nu ska jag ta och städa i alla fall köket så har jag ett rum klart ;) Blir nämligen 25 års festen på fredag istället för i lördags och eftersom jag är på tävling hela dagen så bör jag fixa klart det som ska göras redan idag / imorgon...


Näe nu ska här arbetas ! Hoppas ni haft en kanon dag allihopa :)


Rädd

Sådärja då har man fått i sig mat och ska pallra sig iväg till stallet.. Är näst intill rädd varje gång jag ska rida Mave nu ifall han inte skulle kännas fräsch ;S Håll tummarna !

Ska försöka få mig hem hyffsat i tid, känner att jag skulle behöva en riktigt tidig kväll faktiskt... Bahhh.... Helt slut körd är jag minsann.. men nu är det en dag kvar på jobbet och sen, sen är det bara att njuta i helgen och tävling på fredag det ska bli kuuuligt :D Känns som att det var år och dar sedan tyvärr :P

Näe nu får det vara nog ha det kanoners det ska jag och mina kära djur försöka ha det i solen i alla fall :)


Byeee

Gamla kort

Min häst kändes fin fin idag också :)
Nu sitter jag hos min mamma och Carina försöker lösa problemet med min dator och video kamera... hehe hoppas hon fixar det så kanske ni kan få lite filmer framöver :)

Ska ta och se om jag kan hitta några roliga bilder nu när jag sitter vid min gamla dator ;)

Min älskade Looydn <3 Han är den som gjort mitt liv trots allt, vi hade honom från att han var föl och nu är han 14 år, han har bott hos mig tills förra året då jag lånade ut honom på foder och nu har han det så bra som han bara kan. Han slog hål på knäleden, och var efter det tvungen att ta det lite lugnare, och efter det så fick han flytta till en tjej där han har det super bra ! Men jag saknar mitt hjärta varje dag ! Vi tävlade upp till LA med placeringar och hoppade ända upp till 145 han var en riktig pärla !
Chania, en häst jag hade på foder ett tag =) Vi ville köpa henne, men ´hon var ca 10 år då och väldigt efter i utbildningen, och ägarna tog ett så högt överpris på honom så vi var tvugna att avstå! Hade varit kul att se hur långt hon kunnat gå annars men men...
Fahrenheit hjärtat, som jag tyvärr var tvungen att ta bort :( Men han var en pärla ibland och en riktig jävel ibland, kasta av folk viste han PRECIS hur man skulle göra ;)
Kloetta som jag hade på foder lite mer än ett år :) Och nu står hos min kusin Maria, Hon var också lite sen och helt utan motivation när jag hade henne, Hon älskade att hoppträna men på tävlingarna "dog hon som ut " Och blev jätte oförsiktig osv.. Men abvsolut en jätte trevlig häst, fick ha kvar henne men kände då att jag behövde tiden för Mave då jag inte viste vad jag skulle göra när jag slutade skolan i samband med detta...Och här har vi min lilla C ponny Mr. Paddington, som vi köpte av ridskolan efter en hel del omständigheter, vi hade mycket roligt tillsammans tävlade lite mindre tävlingar, men de lägre klasserna var han en riktig kung och viste hur man gjorde en snygg omhoppning ;) och nu har lillen det bra i Umeå, han är nu 25 år gammal ;)

Edenside Hay Presto , en D ponny, som jag hann lära mig MYCKET på, tävlade upp till LA han var en klippa, men hade tyvärr väldigt mycket pålagrningar i benen så han blev inte haltfri  efter en upptäckt hälta :(


Laeryds Romeo min första ponny , en Welsh Mountain hingst som jag fick när jag var 3 år ;) Världens snällaste ponny ! Som jag lärde mig en hel del på :)Och så en del Fina bilder på Älskade Mave, som jag har haft i 3 år nu ! Älskar denna häst trots att han är så speciell som han är ;)

Nu blev inte korten i ordningen jag haft hästarna men det spelar ju inte någon större roll :)

Kommer säkert fler kort någon dag när jag har tid här hos mammsen ;)

Nu ska jag hem och sova, men ha det så bra :)

Sorry

Nu är vädret dystert igen. Igår var det spö regn , och idag är det smyg kallt och dystert ute :/ Men inte ska man väl deppa för det inte ;)
Hästen såg fin ut i benet imorse :D Och hade varit rätt glad när mammsen släppte ut honom <3 så det bådar gott !
Ska rida honom ikväll igen och känna efter :)

Läste komentaren som jag fått i mitt förra inlägg om Cool On Track, och att man ska vara försiktigt om man tävlar, det hade jag faktiskt inte ens tänkt: "Var vaksamma ni som tävlar för Cool on Track finns inte med på RF´s lista över kontrollerade produkters risk att påverka dopingprov. M.a.o är det inte kontrollerat!"

Så som sagt var ta det lungt med användandet... Kanske ska säga ops att jag rekomenderat det , men jag hade som sagt var verkligen inte tänkt så långt... Sorry !

Nu är det matlagningsdags, och sen ska jag åka vidare till hästarna :)

Återkommer förhoppningsvis i kväll med glatt humör och en fortfarande helt fräsch häst ;)


Tjingeling

Fräsch <3 ;)

Jaaa, helt fantastiskt blev mitt liv igen ;)
For ut med Mave idag igen, lite lugnare och behändigare var han minsann ;)
Och tänkte att det är lika bra att prova trava direkt idag jag menar, är han inte fräsch så är det väl lika bra att få veta det på en gång måste jag väl kanske tycka :) , Och !!! Han kändes fräsch som en ... ja nu kom jag inte på någon likhet. Men jag travade i alla fall på i 2 omgångar en liten längre bit så att både jag och han fick känna efter ordentligt och det kändes KANON !!! <3 Så jag linementerade på honom efter jag ridit, så får vi se hur han ser ut imorgon, och hoppas att han fortsätter kännas fräsch för då är det bara att tuta och köra igen ;)

Jag tror jag måste ge en stor ära till Cool On Track, ni som inte använder er utav det, ni bör införskaffa detta snarast ;)
Mave har haft en svullnad kvar i benet som vi trodde skulle bli ett överben, han gick länge med Zinkaband vilket inte resulterade i någon förbättring alls...
Sedan slutade vi med det och veterinären tyckte att jag skulle börja linementera honom med kylande linement !
Så jag prövade mitt nya, cool on track,
det har på bara 3 linementeringar definitivt förbättrat svullnaden 90%. Jag rekomenderar det starkt, och kommer i framtiden att alltid använda mig utav detta !Min häst har även känslig rygg, men där använder jag mig utav tror det heter Warm Heater, som man även kan lägga plast ovanpå för at få igång muskelatruen ordentligt och så klart använder jag mig utav back on track padd före jag rider så han är varm i ryggen och även under ridturen !!


Nu ska jag sova. Men än en gång så rekomenderar jag detta linement . Drygt är det också, flaskan är liten, men blandas ut med vatten, 1 del med 9 så det räcker LÄNGE :)

Natti natti !

Snipp snapp snut, Så var helgen slut ...

Så då var det dags att sova för att orka pallra sig upp till jobbet igen.. Buhu, varför kan inte helgerna vara längre:o ?
började i alla fall dagen med en sovmorgon till 9 ( Ja jag somnade i soffan kl 22 som vanligt (a) ) ! Åkte  upp på ridhuset och kikade på träningarna en sväng . Dom hoppade ute idag . Usch vad jag blev sugen alltså !!!!!


Sen åkte jag hem och tog det lite lungt ett tag åkte sedan vidare till hästarna, for med pappa och hämtade hö, tror inte riktigt hö är bäst för mig, När man återgår till torr höt börjar det klia av dammet och ibland får jag utslag. Som idag när jag sopade ur transporten efter att jag hämtat det så kliade det som tusan i ansiktet.. som tur var fick jag inga utslag :P Sen dolade jag på ett tag och skulle fara ut och rida min galning för att känna hur kan kändes :P Och mamma tyckte att jag skulle prova rida utan "preparat " som hon tycker att jag ska säga :P
Meeen ! Det var INGEN höjdare ! Han är värre än någonsin och energin gör att ja han går helt enkelt inte att ha att göra med, så ja, det blev en väldigt kort sväng idag.. Tar nämligen ett tag om jag ska använda lugnandet, då jag först måste blanda betfor att ge det i = Svällningen tar ett tag, sen ska han stå med det i 1 timme innan . så då kände jag att det fick räcka för idag så tar vi nya tag imorgon .....
Ska ta lite trav på en gång och känna hur han känns då jag som sagt var inte kan kolla det för hand i nuläget ..
Jag kan inte heller göra något för att få honom att coola ner, då han får en nävekraft morgon och kväll bara symboliskt för att det inte ska bli så livat i stallet när dom andra får kraften och han går i sin normal stora hage, vad mer skulle jag kunna göra för att stimulera hans huvud :P ?
Någon som har någon bra idé ? :)
:)

Nu har jag sett Den där mary med hjärtat och nu ska jag sova.. jag är super trött... huvva..Bond i lördags, nu är det bara att tagga inför fredag ;)


Nej godnatt nu på er :)

Tjoller !!

Det känns verkligen som att.... Allt är tungt och tråkigt nu...

huvva, var ju som peppade och sugen på festen ikväll.. men micke insjuknade tvärt i förmiddags så vi var tvungen att ställa in :( Alla 24 marinerade fläsk kotletterna in i frysen osv... buhu, men vi gör ett nytt försöka nästa helg har vi sagt !! hoppas bara allt folk kan komma ändå !

Klev i alla fall upp i morse och jag och lillasyster åkte och gjorde klart stallet på en gång :)

Sen hem och åt frukost, sen bar det av och kika på Carro och Bond som hopptränade :) Tyckte absolut det gick bättre och bättre ;)
Fick hoppa några språng efter träningen på honom också, ska ju tävla på fredag så :P
Kändes inte sådär kanon som det gjorde sist, men han var lite trött och vi hittade inte riktigt flytet.. Och sen hade jag verkligen helt fel skor, tappade stigbyglar och kände mig som en nybörjare :P
Meeen what to do!! Bara att radera och tänka frammåt ;) Jag skyller faktiskt lite på utrustningen, jag är lite av en vane människa och tycker alltid det är lite knepigare med nya eller andras grejjer :P Men idag var det bara skorna helt enkelt... Ridstövlarna på nästa gång !!! ;) Har vi tur kanske vi kan få något kort från Carina, hon är duktig på att vara framme med kameran ;)

Sen åkte jag hem började städa och fixa. men då tog vi beslutet att ställa in, och tur var nog det.. Då micke har jätte hög feber och redan gått i säng.... Så jag åkte vidare till SRK och kikade lite på kursen! Gahhh man blir ju inte direkt mindre taggad ! Fast jag blir nästan bara mer deprimerad. Vill ha minst 2 hästar igång NU ! Men icket :(

Åkte hem, och sen åkte jag och mammsen och tog oss lite go mat på pizzerian :) kött av något slag.. Mumma.. !


Nu ska jag se om jag kan hitta något att kika på tills jag somnar i soffan :P ?
Sen imorgon blir det nog promenad till stallet och kanske en skritt tur med Mave och känna på honom om han blivit bättre (och nej jag kan inte springa med honom vid hand och kolla, då spänner han sig för mycket och känner inte av ifall han har ont ! ) Bökigt ja !

Sen får vi se vad som erbjuds, om det funkar för Carina kanske mamma och jag kan åka dit så få hon hjälpa mig med datorn annars kanske bränna lite filmer.. Hmmm önskar så att jag fick igång det..Näe nu blev det jätte långt och o intressant... Nu ska jag lägga mig i soffan och kika på någonting på tvn, ..
Hoppas alla har en bra dag, Jag ska göra allt i min makt för att peppa upp humöret aningens till nästa gång ;)

Dyster

Hejsan hoppsan ,, Nu har det gått så där lagon trögt på bloggen igen!!! :(
Sorry !

Igår var en sån där dag då jag var allmänt negativ och kände mig inte alls peppad på någonting.. huvva...
en del rätt löjliga saker kan verkligen få en helt nere :(
Men men nu är det bara att rycka upp sig igen och ta tag i allt.... Huvva... I need it !!!


Den här dagen har spenderats på jobbet, sedan på stan där det var typ kaos ! Folk överallt och jag vet inte vad, är det löningshelg eller vad ;)?
Bara till prov hytterna var det jätte köer,.. Huvva inte min grej alls :(

Så jag kom inte hem med mer än ett par leggings... Hmpf.. Vad ska jag då klä mig i imorgon ?

Sen åkte vi upp på solbacken och STOR handlade, ... Huvva pengarna försvann verkligen nu !
Gjorde en del ärenden där och sen hem hämtade mina små syskon, och åkte hem och gjorde tacos ! Mumms sen pysslade vi på en del jag och emilia drog oss sen till stallet och gjorde klart . Måste säga att sedan jag börjat använda Cool On Track på Maves ben har det skett ett stort framsteg :) Helt fantastisk ! Blir att kolla honom måndag igen !! Hoppas hoppas !!!!!
Sen hem har sett lite tv och så, emilia och jag vi vek in årorna rätt tidigt.. Som vanligt!! Men nu ligger jag i sängen och ska sussa.. Imorgon är det en massa som ska göras! Och sen är det födelsedagsfest för micke.. Så ja det är bara att hoppa upp tidigt och le ;)


Sussa så sött så småningom !!

Dags att ta tag i någonting

Näe usch jag slöade ihop totalt idag... Har inte gjort någonting än.. Så nu är det dags att pallra sig iväg till hästarna tror jag :) Ska åka och kika på hö med pappa senare så det vore ju skönt att få göra klart i stallet innan dess minsann :)

Jag skulle bara vilja ha en massa massa pengar just nu och tok shopa .. Gud så roligt det vore ;)
Kan man inte bara få ett tok sug av att köpa en MASSA med saker ibland ;) ?

Näe nu ska jag ta och sluta drömma om massa roliga saker och pallra mig vidare :)Mycket bättre

Idag mår jag betydligt bättre :) så det blir att jobba imorgon, fast det vore minsann inte helt fel att få vara ledig veckan ut ;P fast det kostar ju dock en del så nej :P

Har tagit det lugnt hela förmiddagen och nu såg jag att jag fått en liten omgjord videosnutt från Carina, så får jag tag på någon bra låt kanske jag kan knäpa ihopa videon :)

Jag och mamma tänkte att vi ska fara till Carina så hon får lära oss hur man för in filmerna på datorn :) så slipper vi ha både digital och vanliga med oss på träningar / Tävlingar ;) så kan ni nog i framtiden få lite mer fimer och sånnt :)

Måste åka och ta hand om mina djur på en stund sen efter det så ska jag bara hem och ta det lungt så jag är pigg och glad imorgon när jag ska jobba igen :)


ha det så gott allihopa :)


Jag behöver hjälp

Nu skulle jag bara vilja få lite snabb hjälp av någon kunnig ;)

Fick en film på mig och bond nu, skulle göra klart den i windows moviemaker, Men... Då bilderna och allt jag har före fungerar, men när jag kommer till filmen på bond, så blir det bara svart och så ett litet litet streck i mitten som syns, Vet någon varför ? och kan någon hjälpa mig hur jag löser detta :P ?
Var så längesen jag gjorde filmer.. Filmen är i alla fall av i .vmv
Vet inte om det har någonting med saken att göra ?

Hjälp !

Ont i magen

Gårdagen var en rätt bra dag samtidigt som det var en tung dag..
Åkte till stallet efter middagen, och kände att jag fick väldigt ont i magen... Fortsatte istället med att hjälpa Pappa att rensa ut en massa skrot.. Tiden sprang iväg, och jag var inte klar i stallet föränn 7! Så jag åkte till Kummin och tog henne på ridbanan en sväng, Hon skötte sig faktiskt bra, Väldigt på trycket var hon, och hon har inte riktigt ro. Hon travar fram som en liten ponny i 190 känns det som :P Och vill absolut inte ta stöd på bettet eller att man ska ta henne i munnen, Men, det blev betydligt bättre på slutet ändå, fick rida mycket med rösten och hon började även ta stöd på bettet lite bättre, fick henne att sänka formen aningens så hon kom upp med ryggen, Hon krullar gärna ihop sig i en väldigt hög form och får inte alls med ryggen, men jaa, jag är nöjd med passet absolut :)

Åh jag vill så gärna se videon från kvalitets :) Och se henne hoppa, Jag är helt in love med den här hästen det är ett som är säkert, och är hon en stjärna på att hoppa ( trots dressyrstammen ) Så skadar det ju absolut inte ;) !

Blev ingen uppdatering igår då jag mådde så dåligt när jag kom hem så jag la mig bara i mitt mörka rum, och sov...
Idag är jag hemma från jobbet och ligger i sängen och kvider... Det är ganska synd om mig faktiskt.. Det värsta är att det inte är magsjuka.. Så jag ska se om jag har kvar någon tablett som jag fick av mamma sist jag fick sånna där problem med magen!!! Blääää jag vill vara frisk och rida.. OCH jag vill att mave ska vara frisk så vi får börja hoppa igen :(

Vet. sa i alla fall igår, att det bara var vila som gällde , och att jag kunde lägga på honom kylande linement eller något liknande... Hmmm Stackars krake,.. Tänk om han bara skulle kunna stå still när han stod i hagen och inte bralla så mycket så skulle det nog gå fortare :S
Näe nu ska jag se om jag tar mig upp ur sängen och hem  till mamma, ska hämta mickes present, för älsklingen fyller nämligen år idag <3 bara tråkigt att jag ska må super dåligt på hans födelsedag :(
Men men inget att göra något åt tyvärr!!!Ha en bra dag allihopa


Trötter

Nu är jag trött och utmattad känns det som.. Måste nog ta och hoppa i stall kläderna och åka vidare så jag kommer igång igen :)

har bara varit på jobbet, och ätit ännu så ja dagen har absolut inte varit direkt spännande. Blir att åka till stallet göra klart det som måste göras, åka hem till nina och ta ut Kummin på en tur , sen åka tillbaka till stallet borsta på mina sötnosar och kanske ta Kanel på en promenad ?
Sen blir det hem och SOooova ... Jag längtar redan !!! Fy vad måndagar är tunga :PHoppas ni haft en bra dag :)

Bond igår :)

3åring, hoppning , städ och bak

Jaa,.. Jag tycker faktiskt att jag har hunnit med rätt mycket idag :O ?
Klev upp 9, åkte till stallet och tvär pratade med Cissi, sen åkte vi vidare till ridhuset och väntade på mötet som tydligen var inställt ?

Då åkte jag tillbaka till stallet och hämtade Kanel :) och tillbaka på ridhuset :)
Hon var spänd och busig idag, Och ja det får tyvärr aldrig riktigt vara lungt och stilla när hon ska in, så jag tog henne på linan ett tag och sen red jag lite lungt.. Sen fick hon en skön dusch i spol spiltan :)

Sen hjälpte jag Carro att hoppa bond lite, som jag absolut tycker har börjat hoppa bättre, han dyker inte lika mycket längre :)
Sen fick jag hoppa honom lite, tog en 6½an och hoppade upp honom till 115 :) Duktig kille hoppar bara bättre och bättre ju högre det blir :)
Ska hoppa honom på träningstävlingarna den 1a maj ! Kul :)

Skulle haft lösa min licens, och uppdatera tävlingskläderna lite... Hmmm får ta tag i det där till veckan :) !

Sen åkte vi tillbaka till stallet och gjorde klart allting.. Ahhh vad jag är sugen på att sätta igång Mave igen !! <3
Jag blir tokig, Men mamma ska prata med vet. Imorgon och höra vad han säger, sen funderar jag på att kika på hur han ser ut imorgon igen. Problemet är bara att han blir så glad och springer och spänner sig så då känner han inte efter något :S

Sen fortsatte jag vara duktig, åkte hem och lagade mat, sen har jag städat, dammstugit och skurat, bakat karins kaka och chokladbollar, eller som dom hette på havregryns paketet : Havre bollar :P

Sen såg jag världscup hoppning på tvn, tog en dusch och nu ligger jag i sängen och borde ha sovit för länge sen ;P

Jag ska höra med Carro, om dom lägger in filmerna på datorn ? Eftersom det blev rätt korta snuttar i taget så kanske dom går att skicka i så fall så kanske ni får se något språng :)


Gammal bild på mig och Bond !
Han är väldigt grön i hoppningen , hade bara hoppat 1 gång innan dom köpte honom, och har sedan haft problem att hitta hopp sadel åt honom tyvärr. Men nu har dom hittat en sadel så nu blir det kul att följa deras utveckling :)

Nej nu är det dags för sängen ! Natti natti !!

pust

puh what a day!!!


Jaa vad ska man säga, upp till stallet och släpa ut hästarna :) göra klart alla sysslor, fortsätta den eviga mockningen av hagen som aldrig tar slut :S Påminn mig nästa vinter att underhålla eftersom, okej ?
Pysslade med mina små söta <3

Sen åkte jag hem till Nina och red fina Kummin !
Sen fixade och trixade jag i stallet deras mockade och fyllde liten vatten och så. Sen åkte jag hem åt lunch för att sedan åka tillbaka för att ta ut Lacon på en tur :)
Dom skötte sig bra båda 2 trots att det blåste REJÄLT !!!


Efter det bar det av upp till srk i full karriär, för att hinna se Carro på dressyr tävlingen :) Tyckte det gick rätt bra, men hon var inte så nöjd (men vem är jag att säga något om en dressyr klass ;) ?
 Pratade en massa med nina och Magdalena på Kusen , och träffade en Massa folk :) Det är ALLTID lika kul !:)
Efter det åkte jag hem strosade omkring hemma ett tag. stoppade i mig några rostade mackor . Och sen blev det en promenad i kvälls mörkret, rätt skönt ute, lite kallt till en början men sen blev det skönt :) Då jag kom hem insåg jag dock att jag inte tagit in våra sängkläder :S Hängde ut dom på vädring tidigare idag.. Kan lova att dom är kalla nu :S Iiihhh.. Och jag som är så frusen och alltid ligger under 2 täcken tills micke kommer och tar sitt :P


Näe nu ska jag sussa... Är såå trött !!!!

Hoppas ni har en bra kväll :)!!! god natt

God morgon

Då var det morgon igen.. Jag somnade i soffan igår, så jag missade naturligtvis halva världscupen. Men vaknade vid 10 över 12 igen så jag hann se en del i alla fall ;) Så då får vi se om man är hemma igen till 13 och hinner se dagens ?

Får även se om jag ids åka och kika något på dressyr tävlingarna idag ?
Det var 99 starter, så .. Det kändes LITE drygt faktiskt ...

Nu ska jag åka till hästarna :)


Tjiiing

Snöstorm !!!

Kära vänner nu är det snöstorm i skellefteå.. Fy så tragiskt !
Är det de här man kallar för april väder eller ?

Näe fy  åkte till stallet på en gång då jag såg hur vädret artade sig, och det var livat alla sprang omkring och var upprörda så det vara bara att få in dom fort, Stackars Kanel och Biggen som är utan täcken ute var alldeles jätte blöta och Mave stackarn frös ... Så jag täckade om lite fodrade dom sen åkte jag hem .. Är det något kul på tv ikväll tro ?
Världscup hoppning ikväll.. Får försöka hålla mig vaken ;)


Näe fy vad jag känner mig less tradig och tråkig... Snälla vad vill ni höra om i mitt tradiga och inte alls spännande liv :P?


Nu ska jag göra mig lite varm choklad och krypa ner i soffan tror jag :)

Ha en bra kväll folk :) !

kort dag

Det är aldrig fel att sluta halv 1 för att sedan kunna åka dirket till stallet :)
Åkte till mina stjärnor och gav dom lunch, och mockade. Sen åkte jag hem till Nina, och red Kummin :) Åh jag är redan kär i denna häst ;) Red med Carro och Bond, hon var mycket mer avslappnad idag och Alldeles alldeles kär i Bond ;) Söt nosar till hästar det där :)
Imorgon ska Carro och Bond tävla dressyr, så vi önskar dom stort lycka till :)

Tog nått enstaka kort på Kummin idag, var ju själv så det blev inga att hurra över men ska få in dom på datorn så får ni kanske en liten blick på dom :)

Blev ingen ridning  på lacon idag då hon skulle tömköra idag, men kanske imorgon :) ?

Näe nu ska jag se om det blir någon middag idag kanske :)

Jag vill shoppppa

Jag är verkligen värdelös !!!

Nu är det dags för en upp ryckning !! Thats it !!
Blev inte mycket till städning idag i alla fall,. Plockade undan en del , men imorgon SKA jag damsuga dammtorka OCH skura. Jag måste ta en långpromenad också.. ahh hur ska jag hinna med morgon dagen ? varför gör jag det inte bara när jag har tid :P ?

Jag ska i alla fall rida Kummin min Carro och Bond imorgon, det ska bli härligt med sällskap :) Så får vi se hur stumpan sköter sig imorgon blir spännande :)

Jag känner ett stort behov av att få åka till Ikea, någon som skulle vilja åka med mig dit ;)???
Har inte några vidare mkt pengar att spendera där.. Men i alla fall en liten slant kanske... Lägenheten skulle ha fått sig en lite upprustning.. Skulle kanske haft kasta ut alla skit saker vi har som bara ligger och dräller innan jag köper nytt, eller vad tycker ni?
Hmm släktar kanske lite på pappa där, vi har ju sett hur duktig han är på att spara :P


näe vet ni vad nu ska jag kolla in tradera en sväng sen är det natti natti för min del :)

Sov så gott allihopa :)

Städning på G

Idag blev det en snabbis i stallet för mig. Mammsen hade varit bäst och mockat åt mig <3
Så jag gjorde i ordning resten, borstade hästarna och tog hand om Biggen :) Sen så var det som bara att tuta och köra hemåt igen, blev kyckling och pommes till middag, men go sallad och allt ;)
 Nu ska jag, som jag lovat mig själv nu några dagar, ta och ta tag i städningen här hemma..Bläää


Visst är hon rätt söt lill tjejen :)

NU...

Kan jag av vara er lite tid ;)

Åkte till stallet vid 5 igår, mockade åt mina små sötnosar, sen tog jag Kanel på en longerings sväng, Dock var hagen jätte dålig och ojämn så vi fick hålla oss efter vägen istället.. Hon tyckte det var mer spännande idag då hon fick träffa på mer saker än i måndags ;) Men hon är verkligen en liten pärla lill tjejjen <3 Ides inte gå till banan och se hur den var och tur var nog det då jag passerade den senare får då såg den rätt geggig ut och såg ut som att Maria stängt av den.. Hoppas den blir bra snart :)

Sen gjorde jag klart resten och mös - borstade prinsen :)

Sen åkte jag hem till nina, där jag mockade åt hennes hästar tills hon kom, sen tog vi in dom och sadlade på Kummin och Chania, Nina var nervös och försökte övertala mig till alla andra bort förklaringar för att jag inte skulle rida (Hon var rädd att jag skulle ramla av ) !
Men Vi tog oss iväg, på en väldigt ivrig Kummin, men hon skötte sig kanon :) Och ja taktade fram typ halva vägen och brydde sig inte det minsta om att hennes kompis där bak skulle hänga på ;) Jag måste ju säga att det finns likheter Kummin och Kanel emellan ;) Men Kanel känns lite lättare bak och Kummin är nog kanske lättare fram :P

Imorgon ska jag och Kum, Ut på en tur själva :) Om inte Carro vill följa med ?
Hon har stått ett tag så det blir en hel del skritt till att börja med så hon får komma igång :)
Ska även försöka ta något kort på henne så ni får se på sötnosen <3
Sen ska jag höra med Magdalena om hon vill att jag ska rida Lacon också :)
Wiiie jag älskar verkligen att rida , men det är SÅ tråkigt att inte få sitta på sin egen häst :( Stackars krake !!! :(

Näe vet ni vad nu ska jag åka till stallet, så jag hinner njuta av solen ett tag ;)
<3

Ha en bra dag allihopa :)


Kummin

puhh... kom hem och ut ur duschen nu... så det blir ingen spännande uppdateringen idag, men ni får spara det roliga till imorgon istället ;)

Sov

Sorry att det inte blev någon uppdatering igår.. Meen ops, jag kom hem från stallet satte mig i soffan och somnade ... sov till kvart i 11, klev upp och la mig i sängen och sov tills väckaren ringde... Aningens trött tjej kanske :P

Vi var och hämtade hö igår och dolade på en stund sen åkte jag hem... och som sagt sov  :P


Idag har jag skurat toaletter på jobbet... Åhhh vilken härlig odör som jag har andats in hela dagen X( HUVVA !!!

Nu ska jag pallra mig iväg till stallet och göra någon nytta med mina hästar innan jag ska iväg till Nina : )
Blir att tömköra Kanel igen, ingen vill rida med oss :( Och hon är inte riktigt redo att fara ut på själv :( Så jag får tömköra i hagen igen och sen fara en bit efter vägen också så får vi vänja oss på det viset tills vidare :)


Här lyser solen i alla fall idag , till skillnad från igår, men är dock kallare ute.. Men men man ska vara glad så länge det inte snöar igen ;) Vad säger  ni ???Kom föresten på att ni inte fått se några av dom fina korten Carina tog på oss när vi var ute med Carro och Bond, men... När jag sparade korten på datorn for dom någon stanns som jag inte hittar åt :O !! Meeen jag ska kolla igenom HELA datorn, och hittar jag dom inte så får jag spara dom igen och be micke hjälpa mig :PNäe nu ska jag skynda ut i solen .. Har föresten fjort mormor saft nu efter jobbet, mumma så gott ;)

Molnen kom när jag slutade.. :(

Taskigt, har varit solsken hela dagen men vid 2 började molnen komma och nu .. Nu ser man inte ens skymten av solen längre :(

Nu var man mätt som en plätt och stallet väntar ..
Ska åka och hämta lite hö åt mina hästar :)

Så det är bäst man kilar iväg så inte mammsen får vänta sig less ;)


Återkommer senare.. Har dock en massa att göra idag så vi får se vad som hinns !!!

Jobb imorgon !

Det var den ledigheten det :( Nu är det bara att krypa isäng och sova så man får sig upp på jobbet imorgon :/ känns tungt och jag känner att jag skulle utan problem kunna vara "hemma fru" om det inte vore för pengarna :P
När man har häst, har man ju absolut INGA problem att sysselsätta sig hela dagarna långa..
Men men det är ju bara att bita ihop och kämpa på. I dagens läge ska man väl inte klaga utan bara vara nöjd att man har ett jobb över huvud taget :I

det blev hur som ingen kaka idag jag blev för lat och gjorde ingenting alls i stället :P

sen åkte jag på mötet där det blev en del lag prat... Får väl se om man har någon häst att rida när det är dags :S

Sen åkte jag hem till nina och pratade en stund och vi kom fram till att jag ska hjälpa henne sätta igång Kummin, så på onsdag ska vi ut med henne och Chania och kolla läget ;) Får se hur det går :) Men bara jag får rida så är jag nöjd :) Jag har ju hur om helst inget annat liv för tillfället :P !

Näe  ojoj tror jag ska ta och tvär städa undan lite i köket sen så är det dags för sängen minsann !!!!


Sov så gott allihopa :)

Sommar och sol...

Det är ju helt fantastiskt väder ute !!! :O
Har varit i stallet från kvart i 8 drygt.. Bra jobbat evelina ;) Det var dock enbart hungern som drev hem mig då jag inte fick i mig någon frukost i morse :P

Började med att tömköra Kanel, duktig flicka ;) Vi började med galoppen idag, tog bara 2 gånger så fattade hon galopp direkt jag sa galopp <3 och galopperade samlat och fint , ingen "räser" galopp ;)
Hon är så duktig flickan :) Sen töm körde vi en del efter vägen för att prova på och där skötte hon sig minst sagt lika bra !!
Gick på ett rakt spår gjorde volter åt båda hållen när jag bad henne och ja hon är en riktigt pärla helt enkelt ;)

Sen skulle jag skritta Mave, provade på lite trav, men han markerade i traven idag igen... bläää...
Så det var bara att fara hem linda på zinkaband igen och fortsätta den fruktansvärt tråkiga vilan !!!
Veterinären sa ju att han troligtvis fått en spark på benhinnan. Och att det kan ta lång tid att läka :(

Bläää jag känner hoppet försvinna :( Är SÅ sugen på att komma igång med honom igen !

Sen mockade och mockade och mockade jag och mamma hagen, snacka om att man inte ser något slut :/ Men någon stanns måste man ju börja :P Och om man ser det posetivt så smälter ju isen bort i hagen forare om man tar bort all skit som ligger ovan ;) Meeen Jag kan lova er att det är TUNGT!!! Hör och skit blandat och så är det drypandes blött eftersom det tinar så mycket.. Så arm musklerna har fått sig en vända idag kan jag lova;) Har väl si sådär 1½ hage kvar att mocka nu... Och när det är klart lär det ju bara vara att börja om från början igen :P haha


näe nu ska jag sätta mig i soffan och slöa någon halvtimme eller något sen blir det att baka en kaka om jag ids och städa balkongen skulle jag haft gjort nu när våren är på väg ;) sen blir det iväg på möte kl 18.. Jepp det får vi inte glömma :)

Hoppas alla har en lika underbar dag  ;) Det är verkligen SÅ varmt !! <3

Morgonstund har guld i mun ?

Nu har man fått sig upp ur sängen och ska skynda iväg till hästarna :)

Blir nog att töm köra kanel direkt på morgonen och efter det fara ut och skritta på Mave en sväng :)

Ska höra med Magdalena om hon vill ha sin häst riden idag kanske ;) ?

Näe nu ska jag skynda iväg ha en trevlig dag allihopa ;)
Ikväll har jag möte kl. 18.00 det får jag inte gkömma bort ;)


Skriver senare !!!

Påsk

Borta bra men hemma bäst, det kommer jag nog aldrig att sluta tycka ;)
Hemma kan man göra vad man vill när man vill . Näe man är borta sover man dåligt, man måste anpassa sig efter andras mat tider och andras planer över huvud taget (Okej nu är jag lite negativ igen ) Men thats me.. Jag trivs hemma helt enkelt ;) Alltig skönt att åka bort Absolut, men alltid ännu skönare att komma hem igen ;)

Sen gör det inte saken bättre att när man väl kommer hem så har det läkt bensin ur någonting i bilen så det luktar rätt härligt om våra täcken och kuddar.. Så det första man fick göra när man kom hem var att pallra sig till tvätt stugan och tvätta... hmmm..


Men nu sitter jag i alla fall i sängen och njuter, har varit i stallet och pysslat med mina fina djur <3 Påbörjat hag mockningen ! Fy det är som att skotta någon blöt gegga typ.. Haha huvva man ser inget slut på det hela heller :P

Ska ta mig någon macka snart, blev sen lunch så det blev ingen middag idag, och sen ska jag nog krypa ner i min varma säng och Soooova , :)
Har morgon i stallet imorgon , ska ut med Mave, sen om någon vill hänga med så tar jag en vända med Kanel också, annars får jag motionera henne från backen :)
Sen ska jag nog iväg och rida Lacon en sväng också :)

Jag tror det har varit bra väder överallt annars än där vi har varit igår och idag :P Tråkigt!
Men igår åkte vi ut på isen och grillade parisare och dom pimplade, isen var SÅ tunn på vissa ställen att när Anton skulle skjutsa ut dom och pimpla var släden på väg ner i öppet vatten... HUGA stackars älskling höll på att åka ner och slog sig rejält.. Huvva jag litar verkligen inte på isen  !! dom bytte ställe senare till en betydligt bättre is !

Sen blev det god middag med förätt och lite öl / cider sen blev det natti natti och idag har vi inte gjort mycket vettigt alls bara degat på ...

Imorgon är sista lediga dagen, så ja. Den ska jag spendera HELA dagen i stallet tror jag minsann ;)


Ha en bra kväll allihopa och hoppas ni haft en Härlig dag ;)

Tjoff

Sådärja snabb som en ... hm kom inte på någonting snabbt...
Då har jag gjort klart allting i stallet, kommit hem duschat gjort mig i ordning och nu sitter jag här och väntar på skjutsen ;)
Hehe ganska duktig är jag minsann :)

Tog till och med cyklen hem från stallet så nu är det gjort i alla fall :)

Näe nu ska jag plocka undan lite här hemma innan vi ska åka ha en bra dag / kväll
:)

VARNING ! Negativ tjej...

Varför går man inte bara och lägger sig i tid när man vet att man ska upp tidigt imorgon ?
Näee istället sitter man vaken och läser bloggar som får en att i princip må dåligt :P
Näe usch fy och blä. För tillfället skulle jag vilja ha minst 2 hästar till, bo någon annanstans söderut och tävla sm. Ha en egen stor gård med manege och jätte rika föräldrar... Meen man sitter här med... hmpf, en ej igång satt 6 åring efter hälta, som fortfarande inte kommit igång på tävlingarna på grund av många olika problem som vi jobbar och sliter med för allt vad vi kan. Då han (När han känner för det ) Älskar att hoppa och har kanon teknink. Men när han är på "fux sto humör" helst står i ett hörn och tjurar.... = Maverick * 2003 e: VDL Cardento 933 u:Saddam the Log ue: Music Boy
Meeeen han är snyggast av alla och min älskling, så vi kämpar ( Evelina är bara liiite nere just för tillfället och bara önskar sig en aningens med framgång!
Maverick

Och sen så står man med en urgullig liten 3 åring som till råga på allt ÄR ett fux sto ;) Haha men har dock ännu inte visat de tendenserna riktigt... Får väl se ;) Och sen som pricken över i,et så är hon dressyrstammad ? Haha vem kunde tro något sådant ?*2006 e:Warsteiner u: Betonica .. Men jag älskar dessa hästar, och Nina (ägaren till 3åringen ) Är världens bästa  så det är faktiskt super kul, men just nu... bara just nu, skulle jag vilja ha en liten knuff frammåt och känna att allt slit man gör inte är för jäves, är det någon som känner igen sig i mina tankar :P?
Kanel


Ta mig bara ut på tävlingsbanorna igen .. Jag saknar ponnytiderna det var grejjer det ;)
Men jag drömde trots allt att Mave och jag vann en 120 inatt ;) Den ni!


Näe ojoj nu är klockan snart 1 och om jag ska hinna rida Mave innan vi ska åka bort imorgon är det dags att jag hoppar isäng :S huuga... Tur att man har några fler lediga dagar att se framemot innan jobbet börjar igen :P

God natt gott folk dröm sött, jag ska i alla fall drömma om Mave och kanel som stooora fina tävlingshästar på .. vad sägs om Gbg horse show eller kanske falsterbo eller något, hehe....


Kan man beställa drömmar tror ni ?

nej nej nog om klagomål .. Var bara tvungen, ska bli POSETIV hädanefter ;)

Puss!

MiltonHan var bara för fin :)

IRH Hjälm

Det blev en faktiskt rätt kort sväng i stallet idag, var så himla mycket klibbsnö att jag inte tordes mig ut och rida (Tog av snö sulorna  i tisdags ) ! Ja man får väl skylla sig... Men snart så kanske ;)
Hoppas det är bättre imorgon så kanske jag kan fara ut med Mave i alla fall :)
Men han fick sig en liten frisering och han är SÅ stilig nu snyggingen ;)
Jag längtar VERKLIGEN efter att få börja hoppa igen .. Drömde att vi var på hhopptävlingar i natt och det gick super bra.. Haha börjar man vara desperat då eller ?

Har i alla fall just ätit kotletter och potatis klyftor med sallad och rödvinsås till ;) Det var mumma det kan jag lova :)
Sitter i soffan och gäspar och funderar på vilken bil jag ska ta när jag ska till stallet nu och ta in ? Pappas och ta cykeln hem ? Eller våran och ta pappas imorgon :P ?
Jaa det återstår att se.....

jag skulle vilja hinna och kolla när Carro ska och hoppa imorgon.. Men vet inte hur det ska gå till, får se ..

Jag har föresten funderat på att vara så tråkig och köpa en ny IRH hjälm, Charles Owen sitter inte lika skönt på mig som IRH, så varför byta något man trivs med ;) ? Min hjälm börjar vara rätt sliten efter en hel del ordentliga smällar av diverse anledningar (A) ...
Hittade en på hippo som var supersnygg, den var svart och "randen i mitten " var också svart, min nuvarande är i någon ljusare nyans.. Har letat och letat på internet men hittar inte någon alls :O Någon snäll och rar person som vet av någon ? eller Kanske har nummret till shopen på Hippo ?

Det går desto sämre att bli av med min andra hjälm... Dumma jag att jag skulle envisas med att köpa en grå, dom är nog inte lika lättsålda som dom svarta ;) Men kanske någon gång ;) Får nog prova lägga ut den på tradera kanske....
Inte så bra bild meeen man ser ju hyffsat i alla fall... Storlek 59 små i storlekarna passar nog en 58 kanske 57.. använd ett fåtal ggr på tävling bara aldrig ramlat av i den!
Maila mig vid intresse : looydn_95@hotmail.com

Näe nu bör jag pallra mig iväg lär kanske ha lite blöta hästar och täcken att ta hand om efter allt regn som kommit idag ;S

Ha en trevlig kväll allihopa :)


Sovmorgon

Tog en härlig sovmorgon i morse, vaknade vid halv 10.. Vilket tyvärr resulterade i att jag missade ridturen med Carro.. Men det kommer nog fler chanser ska vi se ;)
Kanske ska pallra mig iväg och kolla när dom hoppar imorgon, om jag hinner... Vi skulle ju till Lövånger, vet dock inte riktigt vilken tid det blir än...


Jag är SÅ taggad på Mave nu jag bara vill att tiden ska gå så jag får börja hoppa igång honom igen !!! Hoppas det kommer fler Annelie träningar så kanske jag kan rida både han och Lacon  :) Vore super skojj :)

Näe nu ska jag ta och hoppa i stall klädseln och traska iväg till hästarna !
Mamma skulle följa med,så kanske att man kan få något vettigt gjort om man har tur ;)

Hehe ... Uppdaterar senare igen:)

Och ni får ingen video från den här måndagens hoppning för Annelie, mamma ska få träna lite mer på användningen av kameran så kanske vi tar det nästa gång ;)


Ha en bra dag gott folk... Här är det massa snö IGEN usch vad less man blir !!!!


Ännu mera snö

Kan det inte bara sluta snöa ?? :O

Klev upp 07.15 idag åt lite yoghurt och åkte till stallet. Släppte ut hästarna mockade åt Kanel och blandade hö påsarna  sen bar det ut och rida Mave :) Han var aningens piggare idag trots granulatet.. Han taktade en hel del och när hästar började skrika efter honom så blev han riktigt taggad och taktade mer och mer och blev väldigt lätt bak :P Så jag hade inget annat val än att låta honom trava på några steg ( Han kommer som aldrig ur det annars ) Och jo då, dom få spända stegen han tog var rätt spända men kändes bra ... Så aa ;) Bara fortsätta skritta på så gott det går :)

Strosade kvar i stallet till halv ett då jag satte mig på cykeln och trampade till Nina där jag och Lacon for ut med  nina och Chania :) Dom var kanon duktiga och Lacon fick igång traven riktigt ordentligt :) duktig kille ;) Efter det så åkte jag tillbaka till stallet igen pratade med Cissi ett tag alltid lika trevligt :) Sen har jag inte gjort mycket alls.. Fick fläsk pankaka av älsklingen :)

Sitter och tittar på tv4 fakta.. Det är rätt mycket intressanta program faktiskt :)

Hmm, vore skönt för både mig och lilla Kanel att få fara ut på en skritt tur imorgon :) Ska höra med Carro hur tidigt hon tänkt sig,  hade tänkt få liite välförtjänt sov morgon imorgon ;)

näe nu ska jag kika om jag kan hitta något bra på tv att se :)


Ha det så bra :)

 

Inte riktigt min dag idag !

Nu var man ledig, i HELA 5 dagar !!!
Hur underbart är inte det ??;) Men hur snabbt kommer inte det att gå ??? :S

Dagen har inte varit till Evelinas fördel !! Jobb 06.00 -14.30, möte 09.00-11.40... Mitt huvud har vait nära på att sprängas, och eftersom jag inte tycker att möten är det roligaste och blir grymt trött under dom så var det jag vet inte vad som hjälpte mig genom den tiden... Men sen blev det gas gas tillbaka till skolan trycka i sig lunchen och sen vidare till SH för att städa där..
Vad gör jag... Jo trött som jag är så går jag och tittar i backen medans jag städar matsalen.. och PANG !! RAKT in i en lampa.. Det var ABSOLUT inte skönt, blev nästan yr och snurrig i bollen. Så väl hemma  var inte huvudvärken bättre alls.. Åt spaghetti och köttfärsås till middag sen la jag mig i sängen och skulle vila... Somnade naturligtvis.. Gick iväg till stallet och pysslade där. När jag kom hem igen satte sig jag och älsklingen och såg en film.. Hmm ja slutade som vanligt att jag missade slutet för att jag somnade :S

Hoppas på att morgon dagen kommer bli bättre :) Har morgon i stallet och eftersom bilen är på lagning så blir det att gå iväg till stallet och göra klart allting, rida mave och rida eller tömköra lillan !
Sen vidare till Nina för att fara ut på en tur med Lacon, ska följa nina och Chania så det blir nog trevligt värre :)

skulle dock vilja att någon kunde berätta för mig när Granngården eller Royal stänger imorgon ??? Insåg att jag måste ha mat till hästen och att det snart är en massa röda dagar :S

näe nu ska jag skynda mig att sova så jag kommer mig upp imorgon och är pigg och rask ;)

kommer kanske ett mer posetivt inlägg imorgon ;)

Charles Owen !

Första ridturen på väldigt länge avklarad!!!

Yes box, och vi är hela både Mave och jag ;)
Slutade halv 12 idag, åkte direkt till stallet där Mave redan stod på gången och hade påbörjat sin skoning. Han hade fått lite lugnande, kommer inte ihåg vad det heter, men det är på burk och i kul form som man ger dom i maten typ och det håller i några timmar. Han var bråkig ändå men .. Ja.. Hur hade han varit utan :O ?
Sen passade jag på att fara ut och rida direkt medans det fortfarande var lite verkan i lugnandet... ( det är väldigt vanligt att ge hästar det vid igång sättningar och det sitter i ett par timmar) Han har som sagt var fått grymt mycket överskotts energi och inte alls varit rolig att hantera så jag tar det säkra före det osäkra och ger honom lugnande, och mest för hans egen del faktiskt, tänk om han skulle kasta av mig och bli tokig och springa hem... Hur skulle det gå för hans ben :O ? Jag har hitills aldrig flygit av honom utomhus så jag vet verkligen inte hur han skulle reagera... Onödigt att testa !!
Så ja det blev en väldigt härlig ridtur :) Han skötte sig kanon !!! och kändes pigg och fräsch, skrittar ju som sagt var bara med i skritten känns han precis som han ska och det är SÅ skönt :) <3<3


Sen har jag och Cissi spenderat en massa tid hos Nina på kusen :) Blir ett par nya gråa skit snygga ridbyxor <3

Sen hem äta middag och tillbaka till stallet, städade en del bland mina saker och sen höll jag på med lillan och tog in hästarna :)

Nu sitter jag med datorn i knät, har just tagit kort på min ridhjälm, en Charles Owen John Whitaker. Nästan ingenting använd då den är lite liten, enbart på någon tävling... Den är storlek 59 (dom är små i storlekarna) och grå.. Någon som är intresserad eller vet av någon som är intresserad, säg till ! Kort kommer ska bara få in dom i datorn. Orginal kartongen finns fortfarande kvar !

Näe nu är det duschen jag är SÅ tröttt !!!!!

Lacon...

...han skötte sig som en liten prins idag ;) Hehe han har ju inte hoppat på super länge så lite brister finns det ju, men det sitter mest i styrkan tror jag faktiskt... :)

Ni får hela uppdateringen imorgon och KANSKE en film får se riktigt hur den blev, mamma är inte riktigt haj på min kamera än men hon tränar ;)

Hoppas alla haft en bra dag och God Natt på er !!!

Umeå hela dagen

Yes box.. Började med att försova mig en hel timme ... KUL !!

Hade tänkt hinna göra en massa nytta i stallet så jag bara fick åka hem och sova efter .. Men icket..
Men det blev en härlig dag och Evelina blev genast tok sugen på en till häst IGEN !!!! Usch hur ska detta gå,.. Men Mave behöver sin tid.. (Och då inte på grund utav hältan utan allt det andra)
och jag vill inte stressa, vilket jag är rädd att jag inte kommer kunna stå emot att inte göra just nu :S
Beslutsångest hela tiden :(

Men det är alltid lika kul på hippos tävlingar :)

Sen åkte jag hem och tog hand om mina små sötnosar :) Och nu sitter jag här och drömmer mig bort i drömmarnas värld :)
Ska leta efter "mina " vita rid byxor som jag såg i helgen , som jag bara SKA ha ;) Måste bara hitta åt dom först !! Haha

Näe blir inte mycket vettigt skrivet här då jag bara MÅSTE komma isäng i tid då jag har morgon imorgon = upp halv 5 !! Inte kul !

Hoppas ni haft en bra helg :)

Dressyrbloggen!


Dressyrbloggen

Sådärja nu har jag nog fyllt alla tävlingskraven för att förhoppningsvis vinna ett av jennifers fina pannband ;)
Vet inte om Du vill bli länkad i ett vanligt inlägg eller länkad på sidan ? Men jag fick minsann till det på båda nu så ;)
Lördag

Puuhh går dagen var tung lång dag och en MASSA timmars arbete... fy ! Men det gick och nu blir det skönt att bara jobba tills på onsdag och sen så börjar jag inte jobba föränn tisdag veckan därpå ;) 5 Hela dagars ledigt ;) SKÖNT!!!

Och så var snart lördagen passerad.. Vad har jag gjort av den ??
Jo klev upp strax efter 9, riktigt skönt satt i soffan och slöade ett tag sen gjorde jag mig i ordning och åkte på KGB.. Kåge ger bidrag eller någonting liknande, kåge skolan har en massa roliga grejjer loppis och modevisning varannat år, sen skickar dom iväg pengarna till något speciellt mål, i år tror jag det var ett hem för handikappade i något land :) Trevlig tillställning och bra intiativ tycker absolut jag :)

Sen åkte jag till stallet där micke och hans kusins tjej fick rida lite på Biggen. :) Micke är VERKLIGEN inget stort fans av att rida :P

Sen åkte jag och red Lacon , som var rätt sprättig och så till en början , men efter lite flyttningar och öppnor/slutor efter vägen så började han arbeta på helt ok, tränade som vanligt mycket galopp fattningar då han har svårt att komma igång ordentligt i galoppen .. Men jo då helt ok idag trots att föret inte var riktigt det bästa :S

Näe ojoj nu ska jag pallra mig tillbaka till mat lagningen = Surströmmning <3

Ikväll blir det nog bara en lugn kväll hemma framför tv,n för att imorgon åka till Umeå och kika på deras Nationella :) Kul !!!


Ha en trevlig lördagskväll folket :)

Uppdrag Granskning

någon som såg gårdagens uppdrag granskning ?

Annars så uppmanar jag er att se det här Uppdrag Granskning

Det handlar om den kaukasisk ovtjarka " om jag tänker på hundens storlek och styrka så tror jag att den är kapabel till att döda en vuxen människa" " man måste tänka på att aldrig ramla eller skrika i dens närhet"
Det är en fruktansvärt söt liten hund som valp, ser nästan ut som en liten björn :) Den ser absolut inte skräckinjagande ut som vuxen heller. Snarare som ett jätte gosedjur . . MEN. Det är en hund med Väldigt skarpa vaktinstinkter.
Ibland kanske människan borde inse att... En del djur bara inte passar in i våra liv. De kanske inte går att förändra dom.. Och de skulle ha det betydligt bättre där de hör hemma...

Tänk om en sån där svår hund. Hamnar hos fel personer.. Hur illa skulle det kunna gå ?

Ett program jag tycker ni absolut ska se!!!


Rätt söt eller hur ;) ?

Och sen och sen!!!

Det är verkligen underbart väder ute nu alltså :) Det enda som är negativt är .. All skit som kommer fram nu när snön tinar... Det ser verkligen förjävligt ut ute nu :/

Idag har jag jobbat jobbat jobbat ... Sen hem åt uppstekta plättar.. Det är faktiskt gott :)
Sen råkade vi  vila ett tag (A) Och sen och sen och se.... Hur tragiskt är det inte ?? Tänk att kunna skriva om något som kanske faktiskt är intressant någon gång :P ?

Hästen har i alla fall börjat må hyffsat bra nu :) Han är vild och galen, inte ens kul att hantera.. Han går ute i sin lilla hage.. Funderar på att faktiskt ta och börja skritta honom.. För som han far omkring för tillfället känns det mer bra för benet att fara ut och skritta faktiskt :O Vad tror ni ? Han är haltfri.. Men dock lite svullen än, börjaed linda honom med BoT idag så han får gå med det under tiden jag är i stallet på dagarna :) Och så får vi se om det får ned svullnaden något.. Någon annan som har någon bra ide annars ???
Han har gått med Zinkabanadge i ... närmare 2  veckor och det tog ned svullnaden en del men sen händer det inte så mycket mer...

Och lill tjejen är lika fin och duktig som vanligt ;) En riktig sötnos !!!
Har faktiskt inte så mkt mer att säga om det :P Hon har tagit det lite lungt sen det frös på i backen igen.. är inte så kul med sånnt före :S men nu ska hon få sätta igång igen när det börjar bli mjukt igen :) Sen får vi hoppas n ågon snäll liten häst vill följa med oss ut på en rid tur snart :)

Imorgon ska jag jobba LÅÅÅÅNG dag... Känns inte alls peppande.. Men det blir skönt nästa torsdag då jag får vara ledig ;) Mammsen ska vara så snäll och göra klart hos mina hästar så jag behöver bara dit och ta in dom efter jobbet så det känns faktiskt skönt :)
Och sen på söndag ska vi till Umeå och titta på tävlingarna :) Det ska bli super kul !!! :)

Och på måndag ... Vad händer då ?? JO det  blir Annelie träning på KDRF :D Wiiiie !!! Dock inte med Mave, men jag ska rida Lacon så de blir jätte kul :) Så då får vi se vad han går för ;)

Näe oj oj nu ska ni inte behöva läsa ihjäl er om mitt extremt spännande liv ;) Och jag ska hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen :P Tänk på mig !!!!

Vart tog tiden vägen ?

Jag kan verkligen vara helt värdelös på att blogga ibland :S

Men dagarna går så fort, och jag är så trött så jag ids inte ens sätta mig vid datorn...
Min häst är i alla fall HELT jäkla galen!!!
Jag kan lova att jag BÄVAR för att rida honom igen... Kan lova att det kommer vara på egen risk :S I vanliga fall är Mave vild.. Men nu är han typ o hanterbar  ... Huuga...


Näe blir inte mer till bloggande än så för idag för nu är det sängen innan jag somnar sittandes på sängen :S


Ska försöka göra något vettigare av det ;) !

RSS 2.0