Hoppträning

Jag måste nog bara inse att jag inte har tid med att blogga just nu :( Så inläggen kommer lite då och då..

Lägenheten är uthyrd på nytt från 1a september så  nu har vi vad vi gör... Lägenheten ska tömmas + städas och huset ska fixas så det är beboeligt :O !! Dags att lägga på ett kol ...
Men det händer i alla fall grejjer och det är ju kul ;)

Igår hopptränade jag Tucci för första gången på rätt länge , vi hoppade på gräs. Tog det rätt lungt och hoppade inte så högt eftersom hon inte hoppat på ett tag 2-3 veckor ?

Vi hoppade en bana på 13 hinder 15 ? språng.. Från början gick det inge vidare första linjen var lite trixig, särskillt för mig som har en häst som trycker rätt mycket åt höger men sen när vi kom igång så kändes flytet bra och Tucci hoppade riktigt fint och bra :) Det var en härlig känsla.. Och sen fick vi även till den svåra linjen genom att jag gjorde " en sak i taget" Hoppade hinder nummer ett, flyttade henne undan för höger skänkel, sen tog jag tillbaka henne och kunde rida på andra hindret vilket gjorde att hon inte protesterade vilket hon gjorde när jag både flyttade för skänkeln och tog tillbaka henne samtidigt så det var mycket nyttigt :)

Hon var vääldigt pigg och lite för stark , hängde i handen på mig.. Har ridit lite på pelhammet sen jag satte igång henne för att hon har varit så stark och hon blir så himla tung i handen, det är dock ingenting jag vill hoppa på då jag inte har någonting alls i handen med det på och inte riktigt får fram henne till bettet.. För då gissar jag att det blir som det blev med peewee bettet att jag inte får fram henne ordentligt och det vill jag inte heller:) får jobba en massa dressyr tills vännäs så jag har henne där jag vill och att hon är lydig då ;)

Idag blir det nog en lugnare sväng i skogen, ska ta och åka iväg nu strax till stallet så jag hinner med en massa renovering sen i huset :)


Tyvärr var det ingen som filmade igår heller.. Annars hade jag gärna velat se det då det kändes som att hon hoppade så himla fint trots de låga hindren . Hoppade väl va 1m..


Sen en fråga, jag kommer bli utan internet i huset,, Det går ju inte att blogga via iphone här på blogg.se, men jag ser här brevid att det står så här om man uppgraderar :

Uppgradera

Din nuvarande medlemsnivå är Bas. Uppgradera till PRO för följande fördelar:

  • Tillgång till Premium-teman
  • Premium-teman anpassade för iPhone, Android och iPad
  • Inga annonser på din blogg
Betyder det att jag kan blogga om jag gör det ??Frånvaro

Vad söta ni är som fortfarande ids kika in här :)
Jag lyser med min frånvaro men jag lever ;)

Jag har återgått till att arbeta igen efter " semestern" ..

Allting är klart med huset och vi har börjat stöka på, vi har en hel del stök framför oss om jag säger så ;)
Därför har tiden framför datorn knappt existerat.. Kollar mejlen , kikar på FB och surfar lite snabbt på mobilen det är som allt nu för tiden.. Så jag säger det ingen , när blogg.se kommer med en Iphone app så kommer det betydligt fler inlägg jag lovar ;)


Här är i alla fall utsidan av vårt hus :)

 

Tucci har vilat en vecka , sen har jag nu skrittat henne 4 dagar, och så nu har jag travat lite smått i 2 dagar, ska ta det lite halv lungt i några dagar nu och sen så kör vi med fullt sikte mot vännäs den 19e augusti.. Är riktigt taggad, och jag hoppas på fint väder så kommer den tävlingen att bli alldeles super bra :) Med mycket trevligt sällskap , trevliga tävlingar.. Ja vad mer kan man begära ;) ?

 

Mave är inte på topp tyvärr och jag börjar snart bli desperat av att få rida på lille killen igen <3

 

Eftersom att jag egentligen inte har så mycket spännande att berätta om,.. Inga träningar , inga tävlingar. Bara massa hus renoveringar och lugna pass med hästarna . Så vad vill ni läsa om ? Det är lite enklare att hålla motivationen uppe om jag får lite tips och idéer  ;)

 

Visserligen har jag en låååång film från när Elin red Tucci som jag måste försöka redigera och visa er, det ska jag ta tag i inom den närmsta tiden :)

 

 

Ha det bra så länge :)

 

 


RSS 2.0