Film från tävlingen 6 juni 2011

Nu laddar vi upp för helgens tävlingar i luleå, allt är packat smort och redo i stallet och imorgon bär det av :)
Önska oss lycka till:)

Och tills ni får uppdateringarna om hur det har gått så kan ni ju kika på måndagens ritt här :)
Som sagt flytet var inte som bäst , jag var lite osäker och vågade inte ta rätt lägen i vissa fall, men det gick ändå :)

Fiina duktiga tjej <3


Hoppträning

Idag hopptränade vi .. Kändes lite tight att träna igår då vi tävlade i måndags och tävlar lördag söndag, dock går hon bara en klass per tävlingsdag och jag behövde det för mitt självförtroende trots vinsten...

I alla fall hoppade vi fram lite då det var stekhett idag trots att vi red efter 20.00..
Hon kändes pigg alert och glad vilket var kul :)

Hoppade fram lite kort på volt först vilket inte är våran styrka direkt,, måste jobba myyycket mer med det..
Sen hoppade vi lite på en kombination oxer - oxer med 2 galoppsprång med tanken på att vi ska få hästarna att tänka fram i kombinationerna , Tucci har ju haft lite svårt med det och vi har gärna tryckt in ett för mycket ..

Men vi fick det att fungera bra :)

Vi hoppade en liten bana sen på ca 110 först en båge räcke - "Mur " sen runt på en kombination oxer  - räcke ett galoppsprång sen linje till ett räcke på 4 galoppsprång och sen runt på andra kombinationen oxer - oxer 2 galoppsprång och sen runt på ett räcke med lång anridning..

Måste säga att överlag så var det en bra träning med bra känsla bara jag litar på mig själv , för vet jag vad jag vill så gör Tucci det jag ber henne om , bara jag har klara besked..

Lite problem med oxern med 2 galoppsprång och den långa anridningen till räcket, så erica höjde räcket till 120 och oxern ut ur kombinationen till 120.. red dåligt först med sen skärpte jag till mig och fick ordning på grejjerna och det kändes kanon :)

Riktigt bra träning , och bra för självförtroendet och Tucci tyckte det var riktigt roligt :)

Så imorgon ska vi ut och mysa i skogen och galoppjobba lite, fredag trimma lite dressyr på banan, bada och packa grejjer. Lördag morgon åker vi till Luleå för att rida en 110 :)
Vad vi ska rida på söndag det återstår att se beroende på hur lördagen går :)

Nu måste jag hoppa isäng då jobbet kallar imorgon :)


Natti Natti

Min fiiina fiiina tjej <3

Och min fiin fiina kille trots att det här fotot var länge sen ;) <3

Allt ska bli bra nu !


Det fortsätter att gå bra =)

I måndags så startade jag på hemmaklubbens lokala tävling, red bara en 110 eftersom vi ska tävla lördag - söndag i luleå också :)

Efter onsdagens hoppning som inte gick så himla bra så kände jag mig osäker på hur jag skulle rida och så vidare..
Det gick  dåligt på oxern på framhoppningen såg ett stort läge började rida på men ångrade mig de sista galoppsprången och gjorde inget alls av det hela så vi fick 2 stopp på den ( andra gången bangade jag ur totalt )..

Efter att ha suttit enbart på Mave i alla år så får jag en klump i magen efter att ha gjort misstag och tror inte att hästen ska " förlåta mig " .

Men erica försökte peppa upp mig ;)

Red in på banan och bestämde mig för att vi skulle ta oss runt.. Och det gjorde vi , och vann ... Igen :D !!! Wiiie..
Jag kunde ha ridit bättre, efter insidenten på framhoppningen så vågada jag inte ta några stora lägen utan la henne lite väl nära vissa gånger.. Men det löste sig så bra :D Hann glömma vägen en gång i omhoppningen också men det gick det med ;) Fiiina fiiina häst <3

En super fint täcke vann vi också som AB Nian sponsrat, ett brunt fleece täcke från Glen Gordon,.. Jätte fint och rejält :)

Film kommer så småningom ska försöka hinna lägga in den innan helgen :)
Här har ni i alla fall lite kort som jag fått av Carina från helgen :


RSS 2.0