Duktig häst:)

Hade lovat min lillasyster att hon skulle få följa med idag och rida tucci och det fick hon så klart :) tucci skötte sig galant och det gjorde även Emilia :) på slutet såg det riktigt bra ut och hon fick ta några små skutt på en rätt så pigg tucci ;) duktiga flickor <3

Ska nog skutta lite lätt med henne själv imorgon eller lördag :)


Alltid trött!

Ja som rubriken lyder så verkar det inte finnas något botemedel på min trötthet :0 trots att jag nu sovit en lång och skön natt så är jag lika trött ändå :( fast jag är nog inte ensam om det .. Igår trimmade jag tucci lite lätt på banan och OJ så himla fin hon var <3 kunde bara sitta och le när jag red !! Helt underbart :)

Idag får nog tucci vila och imorgon skulle min lillasyster få rida :)

Mave är pigg och glad och ska på återbesök igen den 3dje så då hoppas jag verkligen att det är någon förbättring annars blir jag så ledsen :( har försökt promenera med honom men det har bara gått 1 enda gång:( efter Ragnhilds order att inte promenera med honom
Ifall han blir kokko eftersom det inte är direkt nyttigt för benet när han studsar omkring eller för att jag ute bör riskera livet så får han helt enkelt gå i en hage och hoppas på att det han rör sig där räcker :)

Nu måste jag hoppa in i duschen och bege mig mot en dag på jobbet:)Underbart:)!!

Hur skönt är det inte att appen till blogg.se äntligen är här :D? Nu lovar jag er att en massa uppdatering kommer ;) ny är det i alla fall dags att skynda sig ut och rida tucci :)


Lite uppdatering

Det här har varit en riktigt tråkig vecka .. Bara en massa regn i mängder :/ tucci har fått ta det väldigt lungt , men jag känner ingen stress över det för vi tävlar inte föränn i slutet på oktober så det blir bra:) fick jobb helgen som var tänkt som tävlingshelg i Luleå så jag hoppar över den och sparar lite pengar istället ( och jobbar in lite extra ;)) kan behövas så här i renoveringstider :) men nu börjar det se helt okej ut hemma och vi har mest små fix framför oss nu tills vi börjar om med något nytt nästa sommar ;) Så nu ska jag börja rida tucci som vanligt igen och sakta men säkert bygga upp bättre kondition för den skulle kunna vara bättre :) Så till Mave då, vi hittar ingenting på röntgen men hon lyckades i alla fall "släcka " hältan så han är behandlad igen och vi ska tillbaka i början på oktober får se när det blir :) hoppas på det bästa :) veterinärerna tycker i alla fall att han är Väldigt fin , han har ju stått så pass länge och inte tappat någon endaste muskel:D så det är kul:) nej nu ska jag återgå till jobbet ,lunchen är slut alldeles strax ! Ha en bra dag

Resultat

Tävlingen igår gick BRA ! fina fina häst<3 känslan i grunden var kanon hela tiden och vi var felfria i omhoppningen blev jag liite för laddad och det hade nog gått jätte bra bara jag kommit ner i sadeln före Jag vände upp mot hindren - hon fick lite för mycket vikt på frambenen plus att hon blev liite trött - det var en låång bana.. Vi rev tyvärr 2 hinder i omhoppningen men jag är så nöj ändå:) och med bara 3 st som gick till omhoppning så blev vi 3a , det var en dubbelnolla Sandra och Valle grattis till segern ;) en på 4 fel i omhoppningen och så vi :) så det var ju himla kul :) vi fick till en riktigt bra tid också på 37 sekunder något , vinnaren hade 43 något och 2an hade 42 något ;) så det är kul att se vilka härliga tider vi kan få ;) nu ska jag bara lära mig att komma ner i sadeln också ;) jag är in alla fall super nöjd med Fin hästen min :) Och det viktigaste av allt är att känslan var så bra som den var :)

Tävling idag

Nu har några dagar gått sen sist ;) Tucci har varit väldigt stark i tidningen på senaste så jag har varierat lite med Bett och det har ändå känts riktigt bra måste jag säga :) igår red jag ett lite lugnare pass bara för att känna efter vart jag hade henne inför dagens tävling :) galopp jobbade mycket , ökade och minskade galoppen och galopperade lite över upphöjda bommar och så och hon skötte sig kanon och det känns bra för idag:) eftersom vi inte har någon Uppstallning idag så åker vi inte så tidigt ( hade vi tänkt försöka i alla fall ;) ) Ursäkta mina obefintliga radbyten men minns inte hur man gjorde;) Mave ska vi i alla fall med till Umeå igen på onsdag.. Hoppas verkligen att vi får någon klarhet i allt då! I huset går det verkligen frammåt , nu har vi ett kök ;) hur mycket har jag inte väntat på det :D och fondväggen sitter uppe i vardagsrummet, där saknas bara lister nu:) nej men nu börjar det vara dags att engagera sig , äta lite frukost och leta reda på tävlingskläderna :) ha en bra dag :)!

Senaste tiden!

Längesen jag skrev här nu. Det är väldigt stressigt för mig just nu! Jobb hästar och renovering .. I huset går det frammåt och köket ska komma imorgon :)! Lägenheten är urstädad och nyckeln är återlämmnad.. Så just nu lever vi i kartonger , och lagar middag på balkongen ;) Mave får vi ingen klarhet på ett snabbt besök i Umeå är uträttat och ett till ska planeras in snarast!! Tucci går bra hon är VÄLDIGT hoppsugen och jätte pigg :) i helgen var det egentligen planerat att jag skulle till Surf och tävla, men min kropp sa upp sig och jag insåg att jag behövde en ledig helg hemma och återhämta mig :) Men nästa helg åker vi till Srk och hoppar en 110 :) Inget internet har vi och jag ska försöka blogga lite från telefonen ;) Hoppas det är bra med er i alla fall !:)

RSS 2.0