18 juli 2012

Såg att det var någon gång i mars jag uppdaterade sist.. Blev lite små sugen på en uppdatering ;)
Så de få stackare som fortfarande kikar in här emellanåt ser att jag lever :)

Tävlingarna i år har inte gått så bra måste jag tycka .. först oflyt med en massa inställda tävlingar, och tyvärr har jag inte ekonomi att sitta och åka runt halva sverige för att tävla...

Men vi har hunnit starta några tävlingar och med någon placering med oss hem i alla fall..

Det kändes väldigt tråkigt att Erik träningarna slutade då jag kände att han gav mig väldigt mycket, samtidigt som jag på något sätt har känt att jag blivit lite off i ridningen ? Inte riktigt hittat något självförtroende inte hittar knapparna.. Det är jätte trist och därav har motivationen dalat en del..

Skulle tävlat i piteå för någon helg sen ? Men jag fick krångel med bilen och strök mig. Kände att bristen på hoppträningar ändå gjorde att jag kunde lika gärna stanna hemma...

Hästarna har blivit lite smått runda om magen !! Nästan så jag skämms.!!!
Men nu trimmar jag dom för fullt ..
Mave går ca 5 dagar i veckan men försöker att inte pressa honom alls ännu , är fortfarande livrädd att hans skada , som ingen vet vad den kom från ska gå upp igen..
Men jag kör väldigt varierat med skritt turer kortare galopp intervaller och så har jag nu de senaste dagarna börjat sätta mer ordentlig press på honom i dressyren. Dock väldigt korta men intensiva pass än så länge :)

Idag fick han hoppa några skutt och han skötte sig som en prins :) <3
Lyckan är SÅ total när jag sitter på världens finaste Mave, tror ingen förstår :)
Imorgon ska han få vila då han jobbat riktigt bra den här veckan hitills :)

Tucci Blir det MYYYCKET galopp intervaller på ängarna med nu, magen ska brännas bort och kondisen ska upp på topp igen :)
Ska försöka varva med mycket galoppintervaller dressyr och hoppning ca 1 gång i veckan . Hoppas att jag hittar tillbaka dit vi var...
Tucci fick också skutta lite idag , duktig tjej minsann, men tog det rätt lungt, har som sagt hoppat lite och så var det rätt varmt..
Försöker rida damen 6 dagar i veckan och eftersom att hon vilade i måndags så blir det hårdträning resten av veckan :)
Kanske jag till och med kommer med något fler blogginlägg i veckan ;) ?Man vet aldrig.. dock så kommer jag inte in på blogg.se appen ??

Här hemma stökar vi mest på utomhus.. Micke trimmar för kung och fosterland, och jag försöker rensa mitt land som jag inte orkat göra / hunnit göra sen jag planterade i det ;) men snart så..
Sen ska vi väl försöka bygga altanen någon gång innan vintern ;) ? och placera badtunnan där den egentligen ska stå.. Fixa ordning på infarten och bygga hönshus ;) Jag har en del att stå i , vi får väl se hur mycket som egentligen hinns med ;P ?


Nu blev det ett långt inlägg .. Men jag lever , hästarna mår prima och jag ska försöka hitta tillbaka till formen vi hade för ett tag sedan ;)
Nästa tävling bli 17-19 augusti i vännäs och sen blir det på SURF.. Kändes rätt skönt med lite uppehåll faktiskt :)
Samla nya krafter osv :)


Hoppas det är bra med alla er , vi ses kanske någon gång igen ;)


RSS 2.0