:)

Jag är verkligen helt värdelös på bloggningen !!:/
Mycket har hänt på senaste tiden ...
Skulle egentligen ha tävlat i helgen men strök mig av olika anledningar.. Så nu får vi vänta till maj :(

Åkte in och hoppade med Alex i onsdags , tucci hoppade Fiina språng men var lite springig emellanåt..
Men helt ok :)
Nu när det varit så varmt några dagar börjar underlaget inte vara super men man får göra det bästa av situationen :)

Var även in och red idag , idag var det mycket häst att rida igenom och hon var inte riktigt super lätt ;) hoppade några språng på ett räcke med bom före och efter och hon hoppade riktigt fint :D

Sen till min lilla prins Mave ;)
Började skritta honom när snön kom och han har även fått en ringsko på det dåliga benet och sulor på bägge fram.
Så allt eftersom har han blivit finare och finare har longerat lite då och då för att kunna se hur han rör sig.. Och vet ni vad han rör sig så bra :D

Har sedan "ökat på" varit ute ca 3-4 dagar i veckan och skrittat -travat - galopperat. Korta turer på 20-30min . Men han fortsätter att inte markera.
Idag fick han följa med på ridhuset en sväng eftersom underlaget är så dåligt ute och det känns som att det skadar direkt :)

Och Ojojoj han rörde sig så fint skötte sig som en stjärna och .. Han är inte riden på bana/ ridhus på snart ett år och man märker nästan ingen skillnad .. Han är mjuk och fin han är samarbetsvillig och Åhh så fiin. Något låg i formen men annars alldeles perfekt;)

Red ett väldigt kort pass och inget krävande utan mer för att han ska få röra sig ordentligt och jobba igenom kroppen :) behöver jag säga hur lycklig jag är ;)


 


RSS 2.0