Upp och ner, ner och upp ....

Loggade in lite snabbt via datorn och såg några kommetarer , konstigt att man inte ser dom via appen?

Ja för mig går det upp och ner och jag börjar verkligen tvivla på att jag ska komma igång någonsin igen :(?

Känner mig lite allmänt nere .. Men bara att jobba på och försöka blicka framåt !!

Mave kändes riktigt fin när jag red honom idag, äntligen svarade han framåt igen och stod inte bara emot. Har verkligen kämpat för att hitta tillbaka till att han går på framåt och inte bara smyger fram .... Ser fram emot att prova hoppa honom snart igen :(

Verkar tyvärr inte som att det bör någon träning för Tomas i höst vilket gjorde mig lite ledsen .. Hade verkligen sett fram emot att få träna för honom :/

Men har anmält mig att rida vecko träning för Erica i vinter så det blir ju bra i alla fall :)

Annars är det bra , handen känns helt ok , lite ont ibland .. Ludde växer så det knakar och är en pigg glad liten grabb :) kycklingar har det fått flytta in här hemma också, de är så fina så och jag längtat tills de börjar värpa ägg ;)

Imorgon tror jag att jag ska ut och galoppera på lite ängar , sen dressyra på lördag och sen ska jag se om jag kanske ska hoppa lite på söndag :)
Kul att se att det är några få som orkar kika in här mellan varven trots de få inläggen ;)


Sakta men säkert

Nu har jag hunnit rida en hel del efter gipset vilket är underbart skönt :)
Då min käre sambo jobbat väldigt mycket ( långa pass) så har vår lille fått följa med en hel del till stallet , och eftersom han inte är någon dag sovare så har jag fått lära mig att vara rätt så effektiv ;)

Tucci har känts riktigt fin!!
Mave är det en del jobb på för att hitta tillbaka till det han brukar vara men vi har kommit en bra bit på vägen , han är positiv och gillar att få jobba :)

Eftersom jag är utan medryttare igen :( så har min syster fått hjälpa mig en hel del och det går super , hon utvecklas mycket och det är kul:)

Igår hoppade jag T för första gången sen jag Tog bort gipset , jag har lite svårt med avstånd osv, det är verkligen galet vad det är färskvara det där med hoppning ;) Tucci var laddad i alla fall :)

Hoppas kunna rida Erica träning nästa vecka , sen hoppa själv veckan därpå och sen är det nog Tomas kurs ? Så er blir kul och helgen efter det så är vi anmälda till hemma tävlingen , bara en 1m klass tänkte jag rida :)

Red lite dressyr idag och hon var fin, men måste variera bett lite mer känner jag !!

Imorgon ska min syster rida ut henne ( Micke jobbar hela helgen , så det är perfekt att ha någon som kan fara ut med Henne när jag har svårt att göra det själv :)
Sen får hon en välförtjänt vila på lördag, dressyr pass på söndag och sen får jag planera nästa vecka sen :)

Mave ska förhoppningsvis få nya skor på tisdag så kan vi jobba vidare :)

Nu ska jag sova så jag får mig iväg och ta ut hästarna imorgon :)


Tävla om ett träns

Var med och Tävla om ett snyggt träns på Lamias blogg www.lamias.se du med :)!


Tillbaka i sadeln för andra gången!

Ja nu har jag ridit Tucci två gånger och hon känns så sjukt fin , precis så fin som hon har känts efter graviditeten ..
Jätte kul verkligen :)

Har ridit rätt så korta pass Då varken hon eller jag är direkt igång .. Men snart så.. Eftersom jag valde att skippa Vännäs tävlingen så har jag ingen stress att hoppa , utan siktar på att vara hyfsat igång till Tomas träningarna dom börjar om i september , och sen en lokal hemma tävling också i september .. Fokuserar på kondition och att bygga upp muskler tills dess !
Mave har jag bara longerat en dag än, och han såg riktigt fin ut dock såg han riktigt slö ut ;) hade tänkt rida honom idag men vi började städa stallet och innan det var klart om vi ätit middag så var kl 22 och då fick hästarna kvälls mat .. Men imorgon ska jag försöka rida båda hästarna om Ludde kan tänka sig att sova i vagnen , för Micke jobbar ...

Resten av helgen kommer också att gå ut på mer städning i stallet, måla liten stallet, hämta hem spån ( jag kör med spån pellets ) och så måste jag röja upp här hemma så jag har va jag gör, känner mig super motiverad just nu.. Egentligen är jag ju väldigt kvälls trött men när det kommer till städning osv så gör jag det gärna på kvällstid av någon konstig anledning ..

Nej nu ska jg hoppa isäng så kanske jag har en massa energi till imorgon ;) natti nattiRSS 2.0