Feb. 20, 2013

Det händer inte så mycket här, eller egentligen händer det mycket fast sånt som inte är så roligt att skriva om ..

Lilla joker tyr sig i alla fall väl till familjen och sköter sig bra :)

Mave går bra ( är lite busig ute bara ;) har gått 2 kurser med Freja en för Marc , vet inte vad mer han heter ? Och en för Elin hannu i lördags där han gick riktigt bra :) så det var jätte kul att se :)

Tucci har gått en endagars kurs för Tomas med Linnea , de skulle egentligen Rida nu första helgen i mars också men tucci har gjort sig illa IGEN !!!:0
Konstiga grejjer hon gör dessutom, såren verkar bli bättre däremot är hon fortfarande halt så vi avvaktar några dagar till.. Hoppas hon blir bra snart så hon får komma ut och bli riden :)

I övrigt så har der brunnit hemma hos oss .. Som tur var har allting gått bra med oss alla och skadorna inomhus blev minimala .. Men tyvärr så är skorstenen trasig ( allt detta hände samma dag som sotaren var här ? ) så nu har vi det lite jobbigt framför oss .. Men ja vi biter ihop och försöker se det positiva i allt och hoppas vi får någon ordning på allt här hemma ...

Annars börjar allting vara rätt tungt för mig nu .. Ryggen är allt annat än bra ...
Det är tungt att få sig iväg med hästarna på ridhus och jag längtar extremt mycket att få komma upp på hästryggen igen .. Men det är inte så länge kvar nu och jag hoppas att kroppen ska läka ihop bra efteråt och att jag sen kan få börja om på nytt med mina fina hästar i lugn och ro :) - jag tror inte jag behöver säga att jag är övervänt ;)?


RSS 2.0