14e januari 2013

Det är skönt att ha hittat någon som kan rida Tucci hon är mycket nöjd och trivs bra med mer motion som vanligt igen :)
Emilia ( min lillasyster) kommer också att rida henne , vi måste bara vänta lite tills Mave blivit lite snällare , det kryper i kroppen på honom just nu och då är det verkligen trevligast att rida honom själv ;)

Micke har fått magsjuka så jag hoppas hoppas att slippa få det jag med ;0

En liten nyhet är att vi har en ny liten familjemedlem , på 11 månader , snart fyller han 1 år faktiskt.. Joker heter han och är en welsh springer spaniel :)
Vi kommer förhoppningsvis vara fodervärdar åt honom så hans uppfödare kan fortsätta ställa ut honom och avla på honom :)
Världens sötaste och godaste lille kille :) det går bra med han och Kikki också förutom att hon kan bli liite avensjuk när husse är med !!
Stallet är roligt tycker han om än hästarna är aningens otäcka ;)


Jan. 08, 2013

Ligger som vanligt nu för tiden sömnlös.. Det börjar vara lite tröttsamt:(

För närvarande känns allt lite hopplöst och jag känner att jag blir tokig av att inte klara av allt själv längre :(

Det är väldigt frustrerande och gör mig nerstämd och deppad ( så klart det blir värre när man är vaken halva nätterna och bara kan fundera :/ )

Men ska försöka vara positiv !! Tänkte åka till hästarna imorgon och bara mysa på i min ensamhet.. Kanske longera Mave lite ( kanske bara blir en bonus ifall Freja skulle vilja rida honom på kvällen sen också ;)
Emma ska rida tucci sen så det blir toppen sen så tänkte jag att vi kunde åka på ridhuset på onsdag om det är ledigt? Mave skulle behöva " rastas" och tucci skulle behöva hoppa ;)

Jobbade idag och nu är jag ledig i 2 dagar det känns rätt så skönt faktiskt ;)

Nej dags för att ta och försöka få mig lite sömn än en gång...


2013

2013.. Nytt år ,nya möjligheter och nya utmaningar :)

2013 inleds med träningar för tuccis del tillsammans med Linnea !
Förhoppningsvis har jg snart löst det så att tucci får bli mer riden till vardagen, för mig ska hästen antingen gå ordentligt med dressyr hoppning och framförallt kondition !

Sen får vi se Linnea kollar upp sina möjligheter att åka på någon av de eventuella tävlingarna på urf, vi får helt enkelt se hur läget är om jag åker med eller om hon får åka själv:)
Sen har vi 2 hemma tävlingar som jag hoppas att hon vill vara med på , den sista är i maj.. Sen har jag inte riktigt koll på säsongen och får känna eftersom när jag är redo att ta mig ut och börja om med små klasser igen, jag tror jag kommer börja om på noll faktiskt :)

Mave och Freja kämpar på och han är en liten vilde för närvarande lille prinsen ;)

Det kliar för mig i ridsuget och jag skulle tro att jag håller på att bli galen snart 😮


Annars mår hästarna bra just nu som tur var och jag bara vill att 2013 ska starta upp med stormsteg och det får gärna ta ett skutt och bli sommar nu :)


RSS 2.0