Aldrig

Går inte bra för mig att blogga..och jag id inte heller göra det från datorn och då tror jag inte att det går att kommentera..?

Ludde mår bra och har redan blivit 3 hela månader !!! Tiden springer iväg..

Hästarna går det sisådär med :(
Har inte längre någon hjälp till någon av dom vilket är riktigt trist .. Men ja Jag får kämpa på för allt vad jag kan :)
Sen hoppade jag Mave för 4? Veckor sen, och han gick super bra :) någon dag senare så skulle jag hoptränga Tucci för första gången, tänkte göra det för Erica för att ta så mycket hjälp som möjligt på en gång ..
Hon var laddad som tusan , kändes jätte fin och tyckte det var kul .
Jag själv tyckte det var kul men hade lite svårt för att hitta känslan och kände mig lite ostyrslig eller vad jag ska säga .. Men ja det gick bra och jag tror det är bra att ta hjälp på en gång :)

Tyvärr så när vi skulle hoppa en liten bana så i landningen på första hindret satte jag ner handen knuten mot mankammen och fick JÄTTE ont vid lillfingret.. Tog om hindret och hoppade resten av banan som kändes helt ok men som sagt lite ringrostig ;) handen värkte och jag hade svårt att hålla i tyglarna .. Så jag valde att inte hoppa banan igen ..

Det blev sen akuten senare på kvällen som visade att jag hade ett brott på ett ben i handen :( det blev som tur var bara 3 veckor med gips och nu är det borta .. Har inte satt mig upp igen än eftersom jag har haft så pass ont .. Men imorgon är det dax upp igen..

Eftersom jag inte har någon hjälp längre så får jag försöka pussla och få ihop det på bästa sätt..

Tänkte börja lite försiktigt och rida en häst per dag för att inte över anstränga handen..

Bägge hästarna ska igång fullt nu..
Hade tänkt åka till Vännäs med tucci men nu skippar jag det då hon inte är helt igång och jag är ringrostig så ser jag ingen anledning att stressa, men hemma tävlingarna hoppas jag kunna rida och så har jag anmält mig Tomas kurserna så det ska bli kul :)


Långt rörigt inlägg. Jag ska sova nu i allafall. Håll tummarna för att jag ska lyckas puzzla ihop allt och att nästa träning slutar bättre ;)


RSS 2.0