Inte hästen

Kloka ord från Jens Fredricson :

 "- Skyll aldrig på hästen – dess prestation är resultatet av ditt arbete. Antagligen hade du för bråttom igår, eller så red du ofokuserat i förrgår och därför gick det inte som du hade tänkt dig idag. Respekten för hästen uteblir i samma stund som vi lägger skulden på den för att vi själva gjort ett dåligt jobb.”
/Jens FredricsonFeber

Just nu ligger jag i feber ... Blä vad irriterande , Emilia rider Tucci i skogen som tur är men Mave har fått en ofrivillig vila ... Jag blir så less ska jag få komma igång någon gång ordentligt ??? 
Känns som att det hela tiden är saker som stoppar upp mig och hästarna ... 
Jaja .. Har anmält mig till veckotidningarna för Erica på Srk så jag hoppas att jag kommer med, jag tänker att jag tar tucci varannan gång och Mave varannan till en början iallafall :) 

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och försöka vila mig frisk :) Träningsvärk

Red Mave för Elin Hannu i söndags, och oj så nyttigt det var ! Riktigt fin var han och riktigt slut blev jag ;) 
Träningsvärk på alla de möjliga ställen har jag fortfarande ;) 

Jobbade vidare på samma sätt igår och han var så fin , oj jag bara satt och log :) 
Idag har han fått vila , jag känner att jag håller på Att bli sjuk så ska ta det lite lungt idag och imorgon .. 
I söndags Skrittade min syster ut på Tucci, idag och igår joggade jag henne på banan , hon känns helt ok men lite stark och stel , provade rida på Annelies poponcini bett men det var inte alls bra på henne, men nu har jag provat iallafall :) 
Imorgon ska hon få komma ut med Emilia :) 

Eftersom jag för det mesta har med mig Ludde till stallet så blir det tyvärr inte så mycket uteritter för dom som jag skulle önska :/


RSS 2.0