byta rygg.....

Det har inte hänt så mycket de senaste dagarna eftersom jag är hemma sjukskriven för ryggen.  Nu är jag som tur var ledig fram till måndag och ryggen börjar kännas bättre :) 

Igår hade vi jobbfest och det var mycket trevligt, härligt folk och god mat :) 

Micke jobbar till ikväll så Ludde och jag har haft en mysdag :), nu ligger han och sover, när han vaknat tänkte vi bege oss till stallet.  Ludde får vara hos morfar under tiden, jag tänkte prova rida lite försiktigt idag,  har hoppträning för Pontus på måndag och för Erica på onsdag ( det är bäst att man passar på att vara med när man har möjlighet ;) 
Så jag hoppas att jag kan rida som jag ska resten av veckan :)


Lite mer än 1år och 1månad sedan sist.

Vad har hänt sen 18 september ?  
Hur ska jag skriva det någorlunda kort så att ni orkar läsa? :)

Jag tog ett beslut att sälja Tucci, älskade fina Cortucci. Jag kände att vi var klara med varandra, att det var dags för både henne och mig att prova något nytt. Det gick mycket fortare än jag kunnat tro att det skulle göra. Hon blev såld efter första provridningen, till bästa Josefin i Boden.  Hon står i ett fint stall med nybyggt ridhus.  Är Josefins prinsessa och har gjort några starter med bra resultat och några vinster :) kunde inte vara gladare över var hon hamnade :) vi har kontaktat och jag får träffa dom och ses på tävlingar :)
Maverick, älskade fina Mave.  Han fick vandra vidare till de evigt gröna ängarna.  Sorgen är så extremt tung. Och jag kommer aldrig att få sitta på en häst som ger mig samma känsla som denna fina häst med sina väldigt speciella humör.  Men ibland så måste man ta tunga beslut när det bara inte går längre.  
Jag tog ett beslut att bara ha en häst sen. För att kunna ge den hästen all tid, jag menar jag visste ju att jag trots allt tids nog skulle börja om att jobba så småningom. 
Jag köpte en unghäst,  en 4åring som inte var gjord någonting med. Nykastrerad när han kom, riden på i 3 veckor och löshoppad. 
Vardo DH Z 
Valack född 2009
E: Va Vite 
En otroligt vänlig häst, snäll och rolig att rida. Hoppar mycket trevligt och skulle kunna bli riktigt fin i dressyren. 
Jag gillar honom otroligt mycket,  och vi har hunnit med en del tävlingar med blandade resultat,  de största problemen är att få ordning på allt mellan hindren. Känns på ett sätt bra att vi har en hel vinter på oss att träna nu :) 
Vi har hunnit med 1 helg träning och en endagars träning för Pontus Westergren. På måndag kommer han igen och jag funderar på att prova hoppa honom på hackamore :) 
Bara min rygg är ok då,  och gärna Ganska snart så att jag hinner rida lite innan ;) 
De var väl hästarna i en lite snabb version ;) 

Ludde älskar hästar kossor traktorer och bollar!!!
Har börjat på förskolan i augusti och är världens goaste finaste bästa lilla kille ;) han är i nuläget 1 och 1/2 år och jag förstår inte var tiden försvunnit. 

dags igen?

Känner ett litet smått sug av att blogga igen,  var ju trots allt mer än ett år sedan!!!  
Väldigt mycket har hänt och jag vet knappt var jag ska börja?  

Kanske börjar jag med en snabb återblick imorgon,  ser om jag hittar någon som vill göra en ny design och sen kanske motivationen stannar ett tag :)?

Nu ska iallafall jag sova. Var och fixade ryggen idag som har spökat ett tag men under helgens tävlingar så gick det över styr. Just nu har jag dock ännu ondare och väldigt mycket huvudvärk,  så jag återkommer förhoppningsvis imorgon piggare gladare och med Massor av motivation ;) 

RSS 2.0