18e juli

Jag har lite svårt för den här nya uppdateringen av blogg.se ??...
Men kan ske får till det såsmåningom.
Sommaren bara rusar förbi känns det som tyvärr.. Hoppas att vädret fortsätter visa sig från sin ljusa sida, har ju varit lite sisådär på den fronten..
Vardo rids för fullt bortsett från en liten paus nu pga en toppskick men den sitter på nu igen..
Ridit för Erica i tisdags hoppade bana vilket gick helt ok. I torsdags red jag för Elin. Hon fick börja rida honom lite och även lite över travbommar och galoppbommar..
Hon tyckte att vi hade gjort ett bra jobb sen sist och att han kändes jättefin så det var kul att höra.
Sen fick jag jobba lite med travbommar de 2 galoppbommar namn som låg på långsidan som han bara fick rulla över för att hitta sig själv. Sen travhoppade vi ett räcke.. Måste helt klart travhoppa mer. Galopp hoppade räcket i lugn och sansad galopp och la mig inte i på något sätt utan bara lät honom jobba själv med att hitta avsprångspunkt och ett lugn före och efter hinder. Sen samma lika på en oxer.. lite back to basic unghäst tänk.. backa några steg och hoppas att det hjälper...

Veckan får vi se vad som händer.. Ska rida på banan idag iallafall träna för Erica imorgon och sen får vi se helt enkelt.
Vi tänkte åka till Lycksele djurpark någon dag med familjen men vädret får avgöra vad svininfluensan ska hitta på och när..

Har anmält till kdrf som inte ens är 2 veckor bort, Skellefteås nationella och Vännäs tävlingar... Det känns spännande och kul..

Önskar dock att jag hade någon riktigt duktig dressyr ryttare som ville rida Vardo.. sisådär 2ggr i veckan... Det skulle kännas skönt när jag har 2 barn... att bara kunna fokusera på familjen de dagarna .. Men jag är rädd att jag är för kräsen. Vill ju att det ska vara någon som kan utveckla honom vidare, rider på liknande sätt som mig vill träna för Elin osv.. Jag skulle gärna vilja att han fick tävla dressyr när det inte krockar med mina träningar och tävlingar .... Men ja känns inte som att det skulle gå att hitta... så jag får nog pyssla mina veckor. Men kanske inte så konstigt att man är kräsen egentligen.
Är det inte 100 procent rätt så får det hellre vara ...


RSS 2.0