Sol :)

Dagarna bara ruuuusar iväg....

Idag åkte jag till Östanbäck och lämnade igen Cissis sadel , duktig flicka :P
Stod där och pratade ett tag.. Åkte vidare till Mave och dolade på en stund där.. Pratade med Erika om lite grejer med stallet och sen hem och iväg till stugan, och målade ölmaskins bänken :P sen till mickes föräldrars stuga och äta sen måla bastun lite sen tillbaka till pappa måla ett varv till och sen hem =)
Imorgon blir det upp tidigt städa ur frådet i myckle, kanske lite i stallet om jag hinner, sen ska Mave skos :D :D sen städa ur lite i pappas stall, kanske försöka rida en sväng ;)

onsdag... stallet, rida stääääda... sen till storkåge och ha någon sorts fest med pappa och dom och mickes föräldrar syster och anton.... blir säkert jätte bra =)

Sen resten av veckan blir nog troligast bara fortsätta städa.. man må väl passa på så länge man är ledig och försöka få det mesta gjort tänker jag =)

det känns i varjefall mest roligt att man ska få börja rida igen jag håller typ på att bli galen för att jag inte ridit på länge :)

Det är Marianne träning sista helgen i juli.. tveksamt att hästen är igång tills dess ... Men man skulle ju alltid kunna önska :(

Viktoria och ALLA barn kommer hem den veckan också det blir mycket trevligt :D

--------------

Jag saknar ändå den gamla goda tiden när man var liten och det inte fanns några problem i världen, man bara levde för hästarna och där var man i princip dygnet runnt.....Allt var som så ... Enkelt då ???

nä nu ska jag sluta prata strunt och göra annat...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0