Fräsch <3 ;)

Jaaa, helt fantastiskt blev mitt liv igen ;)
For ut med Mave idag igen, lite lugnare och behändigare var han minsann ;)
Och tänkte att det är lika bra att prova trava direkt idag jag menar, är han inte fräsch så är det väl lika bra att få veta det på en gång måste jag väl kanske tycka :) , Och !!! Han kändes fräsch som en ... ja nu kom jag inte på någon likhet. Men jag travade i alla fall på i 2 omgångar en liten längre bit så att både jag och han fick känna efter ordentligt och det kändes KANON !!! <3 Så jag linementerade på honom efter jag ridit, så får vi se hur han ser ut imorgon, och hoppas att han fortsätter kännas fräsch för då är det bara att tuta och köra igen ;)

Jag tror jag måste ge en stor ära till Cool On Track, ni som inte använder er utav det, ni bör införskaffa detta snarast ;)
Mave har haft en svullnad kvar i benet som vi trodde skulle bli ett överben, han gick länge med Zinkaband vilket inte resulterade i någon förbättring alls...
Sedan slutade vi med det och veterinären tyckte att jag skulle börja linementera honom med kylande linement !
Så jag prövade mitt nya, cool on track,
det har på bara 3 linementeringar definitivt förbättrat svullnaden 90%. Jag rekomenderar det starkt, och kommer i framtiden att alltid använda mig utav detta !Min häst har även känslig rygg, men där använder jag mig utav tror det heter Warm Heater, som man även kan lägga plast ovanpå för at få igång muskelatruen ordentligt och så klart använder jag mig utav back on track padd före jag rider så han är varm i ryggen och även under ridturen !!


Nu ska jag sova. Men än en gång så rekomenderar jag detta linement . Drygt är det också, flaskan är liten, men blandas ut med vatten, 1 del med 9 så det räcker LÄNGE :)

Natti natti !

Kommentarer
Postat av: cv

kul

2009-04-28 @ 08:05:49
Postat av: Anonym

Var vaksamma ni som tävlar för Cool on Track finns inte med på RF´s lista över kontrollerade produkters risk att påverka dopingprov. M.a.o är det inte kontrollerat!

_3238.aspx" rel="nofollow">http://www3.ridsport.se/templates/Pages/InformationPage_3238.aspx

2009-04-28 @ 08:50:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0