I'm still standing

Sådärja, blev inte så tidigt som jag tänkt, så nu kom jag hem från stallet, och lägenheten är fortfarande ostädad !! KUL !
Jag har i alla fall ansträngt mig Så pass mycket att jag ides sopa framför dörren så nu kanske det inte kommer in LIKA mycket sand längre ;)

I alla fall så beslutade jag och mor min att Mave rids såhär i veckan

Måndag: Skritt +lite trav lilla rundan
Tisdag: Skritt + lite trav lilla rundan andra hållet ;)
Onsdag: Vila, med mycket pyssel
Torsdag: Skritt + lite trav mot Ersmark
Fredag: Vila
Lördag: Skritt + trav lilla rundan
Söndag: Skritt + trav mot ersmark

Allting så klart ifall han fortsätter att kännas fräsch och ser fin ut i benet, Sen så länge han fortsätter känna sig fräsch så kommer jag sakta men säkert öka på hans ridning. Men jag är dock LIV rädd för att det ska gå tillbaka, och jag travar enbart för att kunna känna att han fortfarande känns okej ! Idag såg han fin ut, La på kyl lera igår som lite omväxling från linementet, och idag lindade jag bara om benen på honom.

Annars använder jag CoT varannan dag, och låter honom stå olindad den natten sen lindar jag på igen på morgonen. Och detta är så klart nu under skadan, annars använder jag bara Lera/linement eller kyl balsam vid tuffare ansträngning av olika slag.

Ska ringa Kanels hovslagare imorgon och få henne skodd, vill inte göra något med henne nu när hon tappat en sko och dom lagt ut så mycket grus på vägarna :S

Snart är det lång helg, det ska bli SÅ skönt,  Jobbar dock till halv 3 imorgon, hade velat sluta tidigare imorgon istället för idag men det gick inte riktigt lika bra.. men men lite tidigare i alla fall ;)

Har absolut INGA planer för Valborgs, vad ska ni hitta på ?
Kanske kan få sig någon godare middag av något slag om man har tur :P Annars händer det nog inte så mycket ...

Näe nu ska jag ta och städa i alla fall köket så har jag ett rum klart ;) Blir nämligen 25 års festen på fredag istället för i lördags och eftersom jag är på tävling hela dagen så bör jag fixa klart det som ska göras redan idag / imorgon...


Näe nu ska här arbetas ! Hoppas ni haft en kanon dag allihopa :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0