Snipp snapp snut, Så var helgen slut ...

Så då var det dags att sova för att orka pallra sig upp till jobbet igen.. Buhu, varför kan inte helgerna vara längre:o ?
började i alla fall dagen med en sovmorgon till 9 ( Ja jag somnade i soffan kl 22 som vanligt (a) ) ! Åkte  upp på ridhuset och kikade på träningarna en sväng . Dom hoppade ute idag . Usch vad jag blev sugen alltså !!!!!


Sen åkte jag hem och tog det lite lungt ett tag åkte sedan vidare till hästarna, for med pappa och hämtade hö, tror inte riktigt hö är bäst för mig, När man återgår till torr höt börjar det klia av dammet och ibland får jag utslag. Som idag när jag sopade ur transporten efter att jag hämtat det så kliade det som tusan i ansiktet.. som tur var fick jag inga utslag :P Sen dolade jag på ett tag och skulle fara ut och rida min galning för att känna hur kan kändes :P Och mamma tyckte att jag skulle prova rida utan "preparat " som hon tycker att jag ska säga :P
Meeen ! Det var INGEN höjdare ! Han är värre än någonsin och energin gör att ja han går helt enkelt inte att ha att göra med, så ja, det blev en väldigt kort sväng idag.. Tar nämligen ett tag om jag ska använda lugnandet, då jag först måste blanda betfor att ge det i = Svällningen tar ett tag, sen ska han stå med det i 1 timme innan . så då kände jag att det fick räcka för idag så tar vi nya tag imorgon .....
Ska ta lite trav på en gång och känna hur han känns då jag som sagt var inte kan kolla det för hand i nuläget ..
Jag kan inte heller göra något för att få honom att coola ner, då han får en nävekraft morgon och kväll bara symboliskt för att det inte ska bli så livat i stallet när dom andra får kraften och han går i sin normal stora hage, vad mer skulle jag kunna göra för att stimulera hans huvud :P ?
Någon som har någon bra idé ? :)
:)

Nu har jag sett Den där mary med hjärtat och nu ska jag sova.. jag är super trött... huvva..Bond i lördags, nu är det bara att tagga inför fredag ;)


Nej godnatt nu på er :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0