Sommar och sol...

Det är ju helt fantastiskt väder ute !!! :O
Har varit i stallet från kvart i 8 drygt.. Bra jobbat evelina ;) Det var dock enbart hungern som drev hem mig då jag inte fick i mig någon frukost i morse :P

Började med att tömköra Kanel, duktig flicka ;) Vi började med galoppen idag, tog bara 2 gånger så fattade hon galopp direkt jag sa galopp <3 och galopperade samlat och fint , ingen "räser" galopp ;)
Hon är så duktig flickan :) Sen töm körde vi en del efter vägen för att prova på och där skötte hon sig minst sagt lika bra !!
Gick på ett rakt spår gjorde volter åt båda hållen när jag bad henne och ja hon är en riktigt pärla helt enkelt ;)

Sen skulle jag skritta Mave, provade på lite trav, men han markerade i traven idag igen... bläää...
Så det var bara att fara hem linda på zinkaband igen och fortsätta den fruktansvärt tråkiga vilan !!!
Veterinären sa ju att han troligtvis fått en spark på benhinnan. Och att det kan ta lång tid att läka :(

Bläää jag känner hoppet försvinna :( Är SÅ sugen på att komma igång med honom igen !

Sen mockade och mockade och mockade jag och mamma hagen, snacka om att man inte ser något slut :/ Men någon stanns måste man ju börja :P Och om man ser det posetivt så smälter ju isen bort i hagen forare om man tar bort all skit som ligger ovan ;) Meeen Jag kan lova er att det är TUNGT!!! Hör och skit blandat och så är det drypandes blött eftersom det tinar så mycket.. Så arm musklerna har fått sig en vända idag kan jag lova;) Har väl si sådär 1½ hage kvar att mocka nu... Och när det är klart lär det ju bara vara att börja om från början igen :P haha


näe nu ska jag sätta mig i soffan och slöa någon halvtimme eller något sen blir det att baka en kaka om jag ids och städa balkongen skulle jag haft gjort nu när våren är på väg ;) sen blir det iväg på möte kl 18.. Jepp det får vi inte glömma :)

Hoppas alla har en lika underbar dag  ;) Det är verkligen SÅ varmt !! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0