Sov

Sorry att det inte blev någon uppdatering igår.. Meen ops, jag kom hem från stallet satte mig i soffan och somnade ... sov till kvart i 11, klev upp och la mig i sängen och sov tills väckaren ringde... Aningens trött tjej kanske :P

Vi var och hämtade hö igår och dolade på en stund sen åkte jag hem... och som sagt sov  :P


Idag har jag skurat toaletter på jobbet... Åhhh vilken härlig odör som jag har andats in hela dagen X( HUVVA !!!

Nu ska jag pallra mig iväg till stallet och göra någon nytta med mina hästar innan jag ska iväg till Nina : )
Blir att tömköra Kanel igen, ingen vill rida med oss :( Och hon är inte riktigt redo att fara ut på själv :( Så jag får tömköra i hagen igen och sen fara en bit efter vägen också så får vi vänja oss på det viset tills vidare :)


Här lyser solen i alla fall idag , till skillnad från igår, men är dock kallare ute.. Men men man ska vara glad så länge det inte snöar igen ;) Vad säger  ni ???Kom föresten på att ni inte fått se några av dom fina korten Carina tog på oss när vi var ute med Carro och Bond, men... När jag sparade korten på datorn for dom någon stanns som jag inte hittar åt :O !! Meeen jag ska kolla igenom HELA datorn, och hittar jag dom inte så får jag spara dom igen och be micke hjälpa mig :PNäe nu ska jag skynda ut i solen .. Har föresten fjort mormor saft nu efter jobbet, mumma så gott ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0