Och sen och sen!!!

Det är verkligen underbart väder ute nu alltså :) Det enda som är negativt är .. All skit som kommer fram nu när snön tinar... Det ser verkligen förjävligt ut ute nu :/

Idag har jag jobbat jobbat jobbat ... Sen hem åt uppstekta plättar.. Det är faktiskt gott :)
Sen råkade vi  vila ett tag (A) Och sen och sen och se.... Hur tragiskt är det inte ?? Tänk att kunna skriva om något som kanske faktiskt är intressant någon gång :P ?

Hästen har i alla fall börjat må hyffsat bra nu :) Han är vild och galen, inte ens kul att hantera.. Han går ute i sin lilla hage.. Funderar på att faktiskt ta och börja skritta honom.. För som han far omkring för tillfället känns det mer bra för benet att fara ut och skritta faktiskt :O Vad tror ni ? Han är haltfri.. Men dock lite svullen än, börjaed linda honom med BoT idag så han får gå med det under tiden jag är i stallet på dagarna :) Och så får vi se om det får ned svullnaden något.. Någon annan som har någon bra ide annars ???
Han har gått med Zinkabanadge i ... närmare 2  veckor och det tog ned svullnaden en del men sen händer det inte så mycket mer...

Och lill tjejen är lika fin och duktig som vanligt ;) En riktig sötnos !!!
Har faktiskt inte så mkt mer att säga om det :P Hon har tagit det lite lungt sen det frös på i backen igen.. är inte så kul med sånnt före :S men nu ska hon få sätta igång igen när det börjar bli mjukt igen :) Sen får vi hoppas n ågon snäll liten häst vill följa med oss ut på en rid tur snart :)

Imorgon ska jag jobba LÅÅÅÅNG dag... Känns inte alls peppande.. Men det blir skönt nästa torsdag då jag får vara ledig ;) Mammsen ska vara så snäll och göra klart hos mina hästar så jag behöver bara dit och ta in dom efter jobbet så det känns faktiskt skönt :)
Och sen på söndag ska vi till Umeå och titta på tävlingarna :) Det ska bli super kul !!! :)

Och på måndag ... Vad händer då ?? JO det  blir Annelie träning på KDRF :D Wiiiie !!! Dock inte med Mave, men jag ska rida Lacon så de blir jätte kul :) Så då får vi se vad han går för ;)

Näe oj oj nu ska ni inte behöva läsa ihjäl er om mitt extremt spännande liv ;) Och jag ska hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen :P Tänk på mig !!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0