Tjoller !!

Det känns verkligen som att.... Allt är tungt och tråkigt nu...

huvva, var ju som peppade och sugen på festen ikväll.. men micke insjuknade tvärt i förmiddags så vi var tvungen att ställa in :( Alla 24 marinerade fläsk kotletterna in i frysen osv... buhu, men vi gör ett nytt försöka nästa helg har vi sagt !! hoppas bara allt folk kan komma ändå !

Klev i alla fall upp i morse och jag och lillasyster åkte och gjorde klart stallet på en gång :)

Sen hem och åt frukost, sen bar det av och kika på Carro och Bond som hopptränade :) Tyckte absolut det gick bättre och bättre ;)
Fick hoppa några språng efter träningen på honom också, ska ju tävla på fredag så :P
Kändes inte sådär kanon som det gjorde sist, men han var lite trött och vi hittade inte riktigt flytet.. Och sen hade jag verkligen helt fel skor, tappade stigbyglar och kände mig som en nybörjare :P
Meeen what to do!! Bara att radera och tänka frammåt ;) Jag skyller faktiskt lite på utrustningen, jag är lite av en vane människa och tycker alltid det är lite knepigare med nya eller andras grejjer :P Men idag var det bara skorna helt enkelt... Ridstövlarna på nästa gång !!! ;) Har vi tur kanske vi kan få något kort från Carina, hon är duktig på att vara framme med kameran ;)

Sen åkte jag hem började städa och fixa. men då tog vi beslutet att ställa in, och tur var nog det.. Då micke har jätte hög feber och redan gått i säng.... Så jag åkte vidare till SRK och kikade lite på kursen! Gahhh man blir ju inte direkt mindre taggad ! Fast jag blir nästan bara mer deprimerad. Vill ha minst 2 hästar igång NU ! Men icket :(

Åkte hem, och sen åkte jag och mammsen och tog oss lite go mat på pizzerian :) kött av något slag.. Mumma.. !


Nu ska jag se om jag kan hitta något att kika på tills jag somnar i soffan :P ?
Sen imorgon blir det nog promenad till stallet och kanske en skritt tur med Mave och känna på honom om han blivit bättre (och nej jag kan inte springa med honom vid hand och kolla, då spänner han sig för mycket och känner inte av ifall han har ont ! ) Bökigt ja !

Sen får vi se vad som erbjuds, om det funkar för Carina kanske mamma och jag kan åka dit så få hon hjälpa mig med datorn annars kanske bränna lite filmer.. Hmmm önskar så att jag fick igång det..Näe nu blev det jätte långt och o intressant... Nu ska jag lägga mig i soffan och kika på någonting på tvn, ..
Hoppas alla har en bra dag, Jag ska göra allt i min makt för att peppa upp humöret aningens till nästa gång ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0