Charles Owen !

Första ridturen på väldigt länge avklarad!!!

Yes box, och vi är hela både Mave och jag ;)
Slutade halv 12 idag, åkte direkt till stallet där Mave redan stod på gången och hade påbörjat sin skoning. Han hade fått lite lugnande, kommer inte ihåg vad det heter, men det är på burk och i kul form som man ger dom i maten typ och det håller i några timmar. Han var bråkig ändå men .. Ja.. Hur hade han varit utan :O ?
Sen passade jag på att fara ut och rida direkt medans det fortfarande var lite verkan i lugnandet... ( det är väldigt vanligt att ge hästar det vid igång sättningar och det sitter i ett par timmar) Han har som sagt var fått grymt mycket överskotts energi och inte alls varit rolig att hantera så jag tar det säkra före det osäkra och ger honom lugnande, och mest för hans egen del faktiskt, tänk om han skulle kasta av mig och bli tokig och springa hem... Hur skulle det gå för hans ben :O ? Jag har hitills aldrig flygit av honom utomhus så jag vet verkligen inte hur han skulle reagera... Onödigt att testa !!
Så ja det blev en väldigt härlig ridtur :) Han skötte sig kanon !!! och kändes pigg och fräsch, skrittar ju som sagt var bara med i skritten känns han precis som han ska och det är SÅ skönt :) <3<3


Sen har jag och Cissi spenderat en massa tid hos Nina på kusen :) Blir ett par nya gråa skit snygga ridbyxor <3

Sen hem äta middag och tillbaka till stallet, städade en del bland mina saker och sen höll jag på med lillan och tog in hästarna :)

Nu sitter jag med datorn i knät, har just tagit kort på min ridhjälm, en Charles Owen John Whitaker. Nästan ingenting använd då den är lite liten, enbart på någon tävling... Den är storlek 59 (dom är små i storlekarna) och grå.. Någon som är intresserad eller vet av någon som är intresserad, säg till ! Kort kommer ska bara få in dom i datorn. Orginal kartongen finns fortfarande kvar !

Näe nu är det duschen jag är SÅ tröttt !!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0