Gamla kort

Min häst kändes fin fin idag också :)
Nu sitter jag hos min mamma och Carina försöker lösa problemet med min dator och video kamera... hehe hoppas hon fixar det så kanske ni kan få lite filmer framöver :)

Ska ta och se om jag kan hitta några roliga bilder nu när jag sitter vid min gamla dator ;)

Min älskade Looydn <3 Han är den som gjort mitt liv trots allt, vi hade honom från att han var föl och nu är han 14 år, han har bott hos mig tills förra året då jag lånade ut honom på foder och nu har han det så bra som han bara kan. Han slog hål på knäleden, och var efter det tvungen att ta det lite lugnare, och efter det så fick han flytta till en tjej där han har det super bra ! Men jag saknar mitt hjärta varje dag ! Vi tävlade upp till LA med placeringar och hoppade ända upp till 145 han var en riktig pärla !
Chania, en häst jag hade på foder ett tag =) Vi ville köpa henne, men ´hon var ca 10 år då och väldigt efter i utbildningen, och ägarna tog ett så högt överpris på honom så vi var tvugna att avstå! Hade varit kul att se hur långt hon kunnat gå annars men men...
Fahrenheit hjärtat, som jag tyvärr var tvungen att ta bort :( Men han var en pärla ibland och en riktig jävel ibland, kasta av folk viste han PRECIS hur man skulle göra ;)
Kloetta som jag hade på foder lite mer än ett år :) Och nu står hos min kusin Maria, Hon var också lite sen och helt utan motivation när jag hade henne, Hon älskade att hoppträna men på tävlingarna "dog hon som ut " Och blev jätte oförsiktig osv.. Men abvsolut en jätte trevlig häst, fick ha kvar henne men kände då att jag behövde tiden för Mave då jag inte viste vad jag skulle göra när jag slutade skolan i samband med detta...Och här har vi min lilla C ponny Mr. Paddington, som vi köpte av ridskolan efter en hel del omständigheter, vi hade mycket roligt tillsammans tävlade lite mindre tävlingar, men de lägre klasserna var han en riktig kung och viste hur man gjorde en snygg omhoppning ;) och nu har lillen det bra i Umeå, han är nu 25 år gammal ;)

Edenside Hay Presto , en D ponny, som jag hann lära mig MYCKET på, tävlade upp till LA han var en klippa, men hade tyvärr väldigt mycket pålagrningar i benen så han blev inte haltfri  efter en upptäckt hälta :(


Laeryds Romeo min första ponny , en Welsh Mountain hingst som jag fick när jag var 3 år ;) Världens snällaste ponny ! Som jag lärde mig en hel del på :)Och så en del Fina bilder på Älskade Mave, som jag har haft i 3 år nu ! Älskar denna häst trots att han är så speciell som han är ;)

Nu blev inte korten i ordningen jag haft hästarna men det spelar ju inte någon större roll :)

Kommer säkert fler kort någon dag när jag har tid här hos mammsen ;)

Nu ska jag hem och sova, men ha det så bra :)

Kommentarer
Postat av: Lamia

Det beror på hur hon sköter sig idag ;D haha. När ska du komma igång med tävlandet då? :D

2009-04-29 @ 15:49:45
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/
Postat av: Nina

Romeo <3

Sötponnyn!

2009-04-29 @ 22:19:35
Postat av: Nina

Förresten, hade du inte en typ arab som hette Elgodan eller något sådant? Som var rätt galen ibland ;)

2009-04-30 @ 11:17:03
Postat av: Marre

Tror du glömde Bella och Hibbe hörru ;)

2009-04-30 @ 19:45:22
Postat av: Evelina

SV:Yes nina, El Goodan var namnet på en arab jag hade men hittade inga kort på honom när jag var hos mamma, kan hända att jag bara har på vanliga kort och inte i datorn ska kolla mer nästa gång ;)Och nej då nej då maria jag har inte glömt dom eller någon av de andra som jag haft, problemet var bara att datorn var knäpp och ingen av korten på dom ville laddas upp :( Den är ju inte i piggaste laget !! Men ska försöka köpa en ny extern hårdisk när plånboken tycker att det är okej, och lägga över allt från den datorn, så får ni se fler gamla bilder, det kan bli spännande ;)

2009-04-30 @ 20:40:48
URL: http://evi0627.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0