Kräftfest !

Nu börjar man minsann återhämta sig efter gårdagen ;) Haha näe då jag har bara varit allmänt seg och njutit av att bara kunna ligga i sängen och inte känna någon stress alls eftersom min lilla hannah tog ut hästarna åt mig <3

Gårdagen var SUPER trevlig, först lite tipsrunda ( Vi var uppenbarligen helt värdelösa ) ! Sen en massa gott att stoppa i munnen = Västerbottensost paj, rom röra kräftor bröd och ostar. Till maten dracks det öl, sjöngs snappsvisor och naturligtvis dracks snapps .. Inte min favorit men det gick rätt bra ändå ;P

När maten var äten och alla var lagom glada så bar det av ner på ängen där det blev brännboll.
över 30 mot under 30 ( Barn under 10 fick tillhöra sina föräldrar ) Tror denna regel tillkom efter tidigare matcher ;)
Jag kände mig nästan lite nervös då detta spel var nästan på liv eller död, men jajjemensan jag sköt mina bollar utan någon miss alls och kunde till och med springa på dom, så rätt så stolt är jag minsann var ju ändå väldigt länge sen jag spelade faktiskt :)

Sen blev det lite efterätt som bestod av glass , maränger banan och chokladsås, mums.. Efter ett och annat så bestämde sig jag och Therese oss för att gå på statt trots allt, men till min besvikelse var det lite folk, och inte någon höjdar musik heller.. Övervåningen var inte alls bra musik, nedervåningen dög emellanåt, men ja.. Vi dansade och hade trevligt i alla fall :) strax före 2 kilade vi ut och gick mot therese och när vi hunnit en bra bit kom micke och hämtade mig :)

Vi åkte hem och jag somnade väldigt fort, i morse slog jag upp ögonen som om någon tryckt på en knapp kl 8, och jag var nästan på väg att åka till stallet ,men då slog det mig att jag ju hade sovmorgon så jag la igen ögonen tog en välförtjänt sovmorgon ;)

Nu har jag ätit lunch och funderar på att åka iväg till hästarna en sväng, får se beror lite på regnet ;PHoppas ni hade en lika trevlig kväll som jag hade igår ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0