Dagen

Idag känns som en bra dag :) Vet inte varför egentligen :P ?


  • Fodra och släppa ut hästarna
  • Mocka och göra klart stallsysslorn medans hästarna får äta sitt hö i lugn och ro !!
  • Rida Mave, hoppas på bra underlag så vi kan få lite ordentigt arbete gjort !
  • Rida Cento, får se om vi provar oss på en uteritt ensamma eller om det blir ett pass på ängen, får se det beror på underlaget och hur jag känner mig, rida blir det i alla fall !
  • Åka och handla mat åt hästarna ( Kraftfoder - Grund ) Jag och mamma for och köpte havre hos bonden idag- billigare och nära, blev ca 100 kilo den här gången ! :)
Mave gick super bra idag <3 Jobbade honom på ett lite annorlunda sätt ( de ställen där underlaget var ok, de andra ställena jobbade vi enbart i skritt ) Fina fina pojken :)

Efter att stallet var klart och Mave riden åkte jag in till stan och handlade foder, passade också på att åka på Kvatum en sväng, hem lämnade matvororna och sen åkte jag tillbaka till stallet igen. Väl där så kom Centos uppfödare på besök :) Det var jätte trevligt, höra lite om hans mamma och syskon, det är alltid kul med uppfödare som engagerar sig i hästen även när den är såld, tycker i alla fall jag :) !

Sen for vi ut och red med Nina, trevligt sällskap och trevlig häst. Han kändes jätte positiv och arbetsvillig idag ! :) Duktig pojke !

När hästarna var klara och utrustningen smord så åkte jag hem har ätit kycklingtacos och hunnit somna i soffan redan ? Så ja jag ligger i sängen nu och bara väntar på att få sluta igen mina ögon !

Morgondagen ser ut något liknande som dagens skulle jag tro. Hoppas bara på en massa snö så man kan fara ut och rida hästarna riktigt ordentligt :D


Nej nu är det natti natti för mig !


Kommentarer
Postat av: Malin

det förstår jag, har du nått på g eller har du sökt nåt?

2009-12-14 @ 22:45:58
URL: http://hoohoo.blogg.se/
Postat av: cathie

Det är massvis med snö här, så förhoppningsvis är det samma för dig :)Nej precis, han är kanske lite som häst, men helt lagom till mig :)

2009-12-15 @ 10:00:52
URL: http://cathie.se
Postat av: magda

Hoppas du får en riktigt trevlig dag! :)

2009-12-15 @ 11:28:20
URL: http://magdaolofsson.blogg.se/
Postat av: Ronda.blogg.se- Just nu tävling med priser sponsrade av Hööks!

Sv: Hon har en Himalayasten från Hööks, hon älskar den :D

2009-12-15 @ 11:49:26
URL: http://ronda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0