Dagens ridpass

Sen uppdatering idag och jag borde egentligen ligga under täcket redan.

Åkte till stallet hyffsat tidigt i morse, efter att ha gjort stallsysslorna så tog jag inte Mave och for ut en sväng med honom. Tog på huvan idag eftersom han varit lite " nipprig " på senaste.. Men med huvan på så slappnade han verkligen av, han jobbade riktigt bra och var bara super fin <3
Jobbade mycket sidvärts avsaktningar och igångsättningar . Och jag har inget annat att säga än att han var super idag :D Ser verkligen fram emot träningen på måndag ! !
Vi träffade på årets första skoter också, den var snäll och stannade medans vi passerade och stod still tills jag hunnit en bit, det uppskattas. Dock en mycket kort stund kommer det en bil och blåser förbi i typ 70. Tack för den !! Han höll sig i skinnet med den bilen , men det sätter sig alltid i huvudet på honom när de gör så , så efter typ 10 sekunder kommer det ännu en bil som saktar in , men det hjälpte inte nu blev han sprättig, höll sig dock hyffsat i skinnet, men varför ska dom göra så ? Helt seriöst jag blir galen på bilisterna... Sen passerade det ytterligare en bil sakta och då var han lugn igen som tur var :)

Cento fick vila idag, skulle in till stan med mamma ..

Imorogn blir det en sväng med Mave igen, blir nog att jobba på samma sätt som idag , och försöka kunna lägga upp galoppen utan att han ska börja bralla ;)
Sen blir det nog att rida på ängen med Cento, försöka jobba igenom honom så ordentligt som möjligt ! :)
Har vi tur ut på måndag med Nina och Calle, alltid härligt med sällskap :D

Just nu känns det som jag har lite blogg torka, åtminstone lite trist blogg.. Men det händer inte så mycket alls just nu tyvärr.. Och jag har mycket att tänka på ..

Snart är det dessutom jul , jag är i princip klar med julklapparna så det är skönt :) Vad har ni för planer inför helgen ?

Tråkigt nog så är det fortfarande inte någon som visat något som helst intresse för Looydn... Jätte trist verkligen :(


Kommentarer
Postat av: Emma

SV: Njaa tyvär, Jagvet ingen så där direkt:S

2009-12-20 @ 00:08:01
URL: http://emmaarbast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0