Dagens ridpass

Nu är jag hemma och klar i stallet.
Skönt, måste jag faktiskt säga. det är rätt kallt ute idag igen..

Red först ut Mave och han gick SÅ bra <3 Finns inte mycket mer att säga om det , jobbade på som igår och ja superhäst ;) Imorgon är det träning för erika och det blir spännande !! :)

Cento fick som planerat ett dressyr pass på ängen, han var buuusig ;) Jobbade mycket med avbrott och igångsättningar mellan alla de gångarterna och han gick riktigt bra på slutet :) Fin killen ! !


Jag har inte fått i mig någon frukost ännu  (!) Så nu ska jag ta och sätta mig och äta , sen är det dags att slå in lite julklappar tror jag minsann.. Bara 4 dagar kvar till jul . Usch så fort tiden går..
Jag är såå taggad på att få hoppa imorgon :D


Kommentarer
Postat av: Ronda.blogg.se- Utrustning, Tips, Skötsel, Tankar och Funderingar, Träning/Tävling och Ridsport, allt för dig och din häst!

Sv: Jag vill egentligen inte göra det, verkligen inte men då jag förmodligen ska flytta in till min moster som bor i stan så kommer det inte gå att åka till nuvarande stallet. Det nya stallet ligger nära min skola också, vilket kommer göra det lättare för mig. Plus att det nya stallet har ridhus och bättre träningsmöjligheter, och sen så är det ju min dressyrtränare som äger det så jag kommer få väldigt mycket hjälp :)

2009-12-20 @ 16:20:33
URL: http://ronda.blogg.se/
Postat av: sara

jättefin häst :D o fin blogg också :D

2009-12-20 @ 17:20:54
URL: http://gotlandsryttaren.blogg.se/
Postat av: Mitt liv som hästnörd

SV: Haha, ja man lär ju vakna till iaf! :D

2009-12-20 @ 17:55:47
URL: http://casey.webblogg.se/
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

SVAR: Haha det är sant, men det ska liksom vara fint, inte blåsa rundor rakt upp i ansiktet eller göra det halt så att man inte kan rida ordentligt... xP

2009-12-20 @ 19:04:59
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0