Dagens ridpass

Trots att det snöade HUR mycket som helst, så begav jag och Nina oss ut på en ridtur på hästarna. ( Jag kan väl erkänna att jag älskar att rida när det ligger så här mycket snö på marken :D - det var oplpogat )
Hästarna skötte sig bra, Cento tyckte nog det var lite jobbigt då vi faktiskt höll oss undan julspåren ;) Men jag tror det var nyttigt. I galoppen skötte han sig riktigt bra, inga bockningar varken i fattningarna eller efter ett par språng. ! Duktig kille :)

Har nog inte mycket annat att påpeka än att vi hade kul , hästarna hade kul och skötte sig kanon .
Det ända var att Cento blev lite tung framåt neråt vilket nog beror på att det som sagt snöst så mycket för honom och det blev betydligt tyngre , men mysigt och härligt var det :D

Mave och jag åkte ju som sagt på hoppträning för Eirka Sjöström, jag är super nöjd faktiskt. och ni får inte veta mer än så om det för nu MÅSTE jag sova..

Ska upp och släppa ut hästarna imorgon . Får se om man tar sig fram med bilen eller måste gå dit i djupsnön. ?

Måste även säga att det är tur mickes föräldrar är super snälla, fick låna deras bil idag så jag hada 4hjuls drift, annars hade jag aldrig kommit fram :O
Tusen tusen tack <3 sen hade mickes mamma gjort gravad lax och julskinka åt mig, hur bra är inte det :D ?

Ni får film och en ordentlig uppdatering om träningen imorgon. Nu ska jag sova.

Natti natti, och kör försiktigt i snön är ni snälla :)


Kommentarer
Postat av: Ronda.blogg.se- Utrustning, Tips, Skötsel, Tankar och Funderingar, Träning/Tävling och Ridsport, allt för dig och din häst!

Sv: Det kostade 76€ inklusive frakt, så det lär väl bli runt 800-900 svenska kronor. Jag brukar ha en vanlig elastisk gjord runt magen för att hålla det på plats, men oftast tycker jag att täckena ligger bra utan också :)

2009-12-22 @ 00:49:06
URL: http://ronda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0