Duktiga pojkar på träning

Hoppkursen idag har gått KANON, Cento gjorde enligt mig stora framsteg bara sen sist jag hoppade honom, vi travhoppade mest, med bommar, och efter ett par gånger så förstod han hur han skulle göra :) galopphoppade också lite med bom och han hoppade super, duktig pojke, han blev inte sådär supertrött idag så det blir faktiskt så att han får vara med imorgon också :) Kul kul, med snabba framsteg måste jag säga :)

Mave var smått hysterisk, dock rätt lugn på framridningen ändå :) Duktig kille <3
Det blir lite för sällan för honom att hoppa bara varannan vecka, så får se hur vi ska lösa det, men han gick bättre och bättre och sen tror jag han kändes ännu mer på efter att jag ridit Cento eftersom han är tvärs emot mave i princip :)
Han hoppade kombinationen riktigt bra på slutet i alla fall, det tar sig sakta med säkert..


Skriver mer utförligt imorgon, och Film på bägge har vi, men det kommer imorgon skulle jag tro, jag ska krypa isäng nu och försöka få mig några timmars sömn innan morgondagen.

- Släppa ut
- Göra klart stallet
- Rida första häste 08.30 ! :S

Jag kommer vara tröööttt imorgon ;)Visst är det mysigt att rida ut när snön äntligen har kommit :D
Dock var det oroväckande varmt ute när jag åkte och tog in hästarna :S

Kommentarer
Postat av: STOCKHOLMSJENNA

SV: jo, det är sjukt när folk inte kan vara försiktiga i trafiken när levande djur finns med.Jodå, när jag var på ett ridläger förut när jag var mindre så gick vi från hagen med hästarna längst en lantväg. då kom det en bil i världensfart och tutade när han åkte förbi hästarna. 2 hästar slet sig och en utav barnen fick åka till sjukhuset. Men en utav ledarna lyckades få tag i reg. numret och han fick då allt böta. Hästar är ju fordon och går först i trafiken. Plus eftersom de är levande djur så måste man ta hänsyn till dem.

2009-12-06 @ 10:25:12
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: Fanny

Fin blogg :)

Allt bra? :)

2009-12-06 @ 10:41:03
URL: http://fannyadelinas.blogg.se/
Postat av: Lamia

Vem red du för? :)

2009-12-06 @ 12:00:29
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/
Postat av: Erica

Jo teknikskydden fungerar på Lisel i af. Jag har dom bara på tävling (aldrig på träning, då har hon korta strykkappor bak) och bara när det är "viktiga klasser", oftast sista dagen på tävling. Tycker hon lyfter mer i bak. =) Fråga mig inte hur det fungerar, för det ser ju ut som vanliga skydd. Korta senskydd, fast bakskydd... =)

2009-12-06 @ 13:45:19
URL: http://ericasjostrom.se
Postat av: amanda

vilken hoppkurs var det du var med i?:)

2009-12-06 @ 21:04:58
URL: http://amandastranings.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0