090324

åhh jag har verkligen hållit mig SÅ långt ifrån datorn som möjligt känns det som... Är slut som en tok och ja... det gamla vanliga..

Ska alldeles strax krypa isäng, ska bara gå och dela upp och frysa in brödet jag bakat först ;)

En liten snabb uppdatering bara ...

Mave, Han blir bättre och bättre.. Han går haltfritt på rakt spår och i vändningar också. Kan tänkas att han om vi skulle stå och snurra skulle känna av det igen . men det går verkligen åt rätt håll <3 :)
Ska göra allt i min makt för att få ner några stolpar i backen snarast så han får komma ut i en konvalesent hage i alla fall halva dagarna.. Jaa försöka går ju :S

Kanel, Vad ska man säga annat än att hon är min lilla sockertopp <3 alltid sötast och charmar allt och alla ;)

Sen så red jag Lacon igår. Dock så är det SÅ dåligt underlag !! Red med Nina och Chania så det blev en väldigt lugn tur men mysigt var det och nina tyckte det såg riktigt bra ut =)

Jag, mina knän är riktigt dåliga.. Ajaj evelina.. Blir nog att vänta till torsdag med att rida Lacon igen så knäna får vila lite och ta Kanelen från marken... Hmmm... hur gammal var det jag var ??? 90+ eller 21 ???


Annars så är jag grymt tränings sugen och bara taggad som få . Skulle hoppa vilken häst som helst bara för att få göra det :O

Det har inte hänt så mkt mer spännande faktiskt.. Måste skynda mig att göra klart det som ska göras, och sen ska jag sussa så sött så fort som möjligt ;)

Ha det bra :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0