15 sekunder kvar

Chalalala... weeiehooo aiiik....
Joo för ovanlighetens skull så är det Hockey som visas på våran tv !! Aik i semi... Jepp men jo det är ju verkligen kul att vi kommit så långt,  men jag sitter med datorn i knät och pratar med Cissi medans jag små kikar ... snart är sista perioden slut.. Och inga mål än... Kanske blir det lika många som sist :P

Idag åkte jag till solbacken med mamma.. Handlade lite smått och gott... Och sen åkte jag till nina och köpte ett linement som hon säger ska vara jätte bra.... ! :) Ett grönt, som back on track har tagit fram.. Ett kylande, blir spännande att prova framöver:)

Sen blev det hem och middag och till hästarna :) Mockade och höll på .,, bytte zinkaband på mave, han var lite mindre svullen men inte lika mkt mindre som jag hoppats på. Han gick helt haltfritt på rakt spår i alla fall, men när han ska vända på stallgången och in i boxen tar det lite ont tycker han.. Men det tar sig :)

Nina kom förbi och hälsade på Kanel också och hon var super fin :) och hade både vuxit och byggt lite muskler och blivit lugnare i stallgången ;)
Det är så kul att kunna visa upp en häst för dess ägare och att den blir nöjd över resultatet :) Men hon är ju en riktigt prinsessa lill tjejen :) Blir lina eller tömkörning för hennes del imorgon :)

Nu sitter jag i alla fall hemma och kikar på hockeyn.. Med 15 sekunder kvar av 3dje perioden kvar gjorde färjestad mål... Tråkigt.....

Näe nu ska jag dreggla över hästgrejer på lite olika sidor sen ska jag försöka få mig isäng i någorlunda tid =)
Så är det HELG imrgon igen ;) Då ska jag även rida Lacon :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0