Dressyr

varför blev jag plötsligt SÅ trött :O ?

Det kliar i mina ögon så jag tror jag dör.... Skulle haft lägga mig och vila en stund.. Men hinner nog inte det

Min trötthet kan bero på att jag släppte ut hästarna och gjorde allting där åkte hem och åt lunch, sen åkte jag till SRK och var Carros stöd ;) Kom dit vid halv 12 och ... hm var inte hemma föränn efter 4... Kom genast på varför hoppning är SÅ mkt bättre än dressyr ;)
Dom skötte sig i alla fall GALANT ! Väldigt orättvis bedömning dock.. Fattar ingenting... Var inte ensam om att tycka det men men vad ska man göra... Han är i alla fall HUR FIN SOM HELST!!!

Sedan åkte jag som sagt hem bakat en kaka och städat undan.. Fast bara lite... Nu ska jag hoppa in i duschen sen börja med lite Tacos Mali och maria ska komma och vara med mig :)

Blir mysigt :)
Saknar dock min älskling .. SÅ mycket :(
Tycker inte alls att det är kul att vara hemma alldeles ensam :/ ............ Huuuga!

Mave har som sagt fått komma ut i en lite mindre hage, ca 9 gånger 9 meter.. Och han är SÅ glad, hoppar och skuttar nästan lite för mycket... Men jaa han har i alla fall sett bra ut vid in och utsläpp så jag tror det ska bli bra :) Vågar dock inte släppa honom i en större hage för då är jag rädd att det blir FÖR mycket brall och spring :S


Näe ojoj nu måste jag skynda in i duschen !! Ha det bra allihopa :)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag förstår också varför jag inte tävlar mer i dressyr när jag är på dressyrtävlingar.. fy tusan så trist. :P Nedrans att det ska vara så lärorikt för hästen. haha

2009-03-28 @ 21:42:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0