God morgon ?

Eller kanske mer god dag eller något ?

Åkte till stallet för att släppa ut de redan utsläppta hästarna ? ;)haha Cissi trodde det var hon som skulle ut med dom men icket det var jag ;)

Men men ingen skada skedd för det. Jag har istället hunnit mocka mina och cissis boxar (Hon har varit världens snällaste och gjort en massa tidsfördrivande grejer med Mave nu på mornarna när han är så dålig, så lite kan man minsann göra för att visa sin tacksamhet tycker jag minsann ;)

Sen pysslade jag med Mave ;) Han är Gulligast i världen ;) Och snacka om en som vill ut alltså..Stackarn.. Men han stödjer mer och mer på benet nu så frammåt går det i alla fall :)
Sen tog jag in lilla kanel som löser hur mycket hår som helst.. Inte alls kul :P
Borstade och borstade för att bli av med det.. Meen får väl se lär nog va lika mycket imorgon ;) Sen blev det att rida henne i hagen.. Som jag kanske sagt ? vet inte.. Hon har ingen egen sadel ännu, och alla sadlar jag lägger på henne vill inte riktigt ligga stilla utan "Rullar som runt " . Dom glider inte fram och bak utan.. ja ni kanske förstår ! Vi har inte riktigt hittat någon som passar ännu... Ja, hon har ju hitills alltid varit super snäll, sist jag red och idag visade hon dock lite humör och tjurighet, och är inte jätte förtjust i skänklarna. Så jag trärnar mycket start och stopp och svängningar på henne. Har använt rösten väldigt mycket när jag arbetar henne från backen. Så jag använder naturligtvis den mycket när ajg sitter på för att underlätta för henne... Hon började bra men var lite små sur och ville mest få prata med U och G ;) Men jo jobbade på rätt bra tills hon blev tvär sur, reste sig, kickade och hoppade i sidled = Sadeln vickar omkring och jag dyker i backen!!!
K tyckte det var jätte kul och kunde bralla  på en del ;)
Slog mig i ryggen men när jag hoppat upp och ridit ett tag igen så släppte det.Och efter en stund när jag hoppat upp så släppte även K,s tjurighet och hon började göra som jag sa igen .. Ja, jag får ta och ringa till Nina och skynda på att hitta sadel... är inte så kul när inte sadeln sitter still när doim busar.. Jag är inte SÅ sugen på att behöva falla av för sånna grejer :P

Jag sa till några före jul på en Marianne träning, att jag inte flygit av på 2 år (och då sitter jag på Mave som är en riktig galning varenda dag) Samma träning föll jag av på ett hinder.. Några veckor senare föll jag av bond och nu föll jag av Kanel ;)

Vad är det man säger ? Man ska inte säga sånnt va ?? Haha

Måste dock säga att alla avramlingar har varit rätt omöjliga att sitta kvar på... :P Men egentligen är det nästan bättre att falla av lite då och då, för när det var sisådär 2år sedan.. då hinner man nästan bli rädd för att ramla av. men nu har jag ju inte gjort mig illa så mkt på 3 gånger så ;)

Näe ojoj, jag måste kila iväg tillbaka in i köket, jag håller nämligen på att baka bröd, Den ni ;)Ha en kanon dag allihopa :)


Här har vi Kanel och Emelie i ridhuset, Jag ska dock jobba på att få fram ett bättre kort på lill tjejen ;)

Kommentarer
Postat av: Marre

Jag får ligga i om jag ska hinna ikapp dina och Sussies avramlingar tror jag ;P

2009-03-07 @ 13:02:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0