Kärlhål och pimpelhål

Snacka om att klockan springer iväg... Hann bara hem från jobbet och vips har det gått en hel timme :O

Sitter och väntar på att micke ska komma hem från stan med diverse saker ordnade bland annat bilen fixad så gott det går inför besiktningen.. Så nu får vi verkligen se hur det går ;) Haha kan bli spännande :O

Ska i allafall åka direkt till stallet och fixa och dona, sen blir det middag hos pappa :) Och så ska pållarna in, sen hem och se hockeyn :) Och hoppas på det bästa, det blir så bitter stämning här hemma annars ;)

Ska i alla fall försöka få mig ut och rida Lacon imorgon om det passar Magdalena :) Hade hoppats att knäna skulle hunnit bli lite bättre i alla fall.. men icket :( Så nu har jag väntat nog !

Hörde rykten från mor min att Carro ville ha med mig på dressyr tävlingarna på lördag, så why not.. Kan vara trevligt att se fin hästen gå sin första dressyr ;) När jag tänker efter så drömde jag faktiskt en hemsk dröm inatt.. Om carro och Bond, dom var ute och red med mig och Kanel, och jag skulle prova galoppera för första gången med Kanel, det var dock ingen bra idé för Bond hann bara med några få galoppsprång så trampade han ner i ett kärl hål och bröt båda fram benen :( Fyyy ... Är det någon som har en blandad ångest över kommande vår ? Och kanske lite från erikas berättelse om hästen som trampat ner i ett pimpelhål i isen och brytit knät :S ?

Usch ingen hitt vill jag säga !!!!

Näe nu ska jag hoppa i mer passande kläder och ringa och tjata så han kommer hem snart ;)

Satt också och skulle beställa hem Mickes födelsedags present. men kom på att ... Kanske ska fixa det så det kommer till mamma istället, annars kan det lätt bli en liten förstörd överraskning ;)


Näe men vi höres senare ikväll vettja ;)

Hare så gott

Kommentarer
Postat av: Malin

haha 54:an heter det :)

Men hallå jag ska ju se basic i helgen så jag kan inte, men kan vi inte ta det nästa helg?

2009-03-25 @ 19:28:08
URL: http://hoohoo.blogg.se/
Postat av: Malin

Hmm jag vet inte riktigt vad det är för smak, tror att det är champagne osv, smakar iaf sjukt gott! Ifall du har vägarna förbi Temagasinet så borde du gå in och köpa !!=)

Jahaa det kanske hon gör :S Jag har ingen aning.. Men nästa helg hon är ledig då? Så typiskt att jag inte kan i helgen, kan typ alltid annars :(

2009-03-25 @ 19:53:21
URL: http://hoohoo.blogg.se/
Postat av: Malin

Haha jaa göre :) jag dricker te hela tiden..Haha va vad säger du nu? Menade du inte lördag nu eller är jag full och itne fattar :P?

2009-03-25 @ 20:42:19
URL: http://hoohoo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0