Min stackare ;(

Vad säger man.. ? Idag har evelina Skurat sig less kan jag lova !!

Gahh .. Ungar säger jag bara... Är det möjligt att skita ner sådär mkt ???
Haha skulle nog haft före och efterbilder idag då vi städade efter arbetarna och all annan skit, blev riktigt fint särskillt på ungdomsgården.. Dess värre lär det väl se ut som det släppts en bomb där efter nästa öppet kväll :P?

Nu ska jag i alla fall svira om till stall kläder och åka till mina sötnosar..
Mave blir fortfarande inte bättre ... :( Cissi tyckte att han såg ännu piggare ut än igår. Men häst skrälle för guds skulle börja använda benet, Evelina får panik snart !!!

Ska försöka rida kanelen också men det verkar vara plus grader ute och är lite rädd för att det klibbar FÖR mkt i hagen då.. :S Får se hur det ser ut när jag är där :)

näe jag borde faktiskt lägga på ett kol om jag ska hinna innan Mickes föräldrar kommer hit, dom skulle visst ha med sig mat, Då är det bäst att anpassa sig, det är inte varje dag ;)

JAG ÄR SÅ RIDSUGEN SÅ JAG TROR JAG DÖR!!!!! Ahhhhhh... Vill bara ha ännu en häst till..... :(

Näe inge mer beklaganden nu .. För nu ska jag försöka vara lite snabb för en gångs skull ;)

Tjingeling!....

Kommentarer
Postat av: Cicci

Ja det är verkligen jättefiffigt! Du får be ngn händig om hjälp... Det enda pillriga är ju att man måste koppla strömmen till kameran från lampan inne i transporten. Själva skärmen är ju jättesmidig att flytta från bil till bil eftersom den får ström från cigarett-uttaget.. Kan verkligen rekomendera att du skaffar en! :)

2009-03-05 @ 22:00:28
URL: http://ciccieurenius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0