Mr. Big!

Aik gjorde alltså just 4-1 mot linköping... Och jag kan LOVA att inte en människa här på Brännsvedjan gick misste på om det ! Då jag har en pappa och en pojkvän här som klart och tydligt talade om det för HELA kåge !!!! Herre min man flyger ju upp o taket som dom skriker :P

Men det är härligt när dom är bra, blir som trevligare här hemma då ;)

Jag tog i alla fall en promenad till stallet med mamma i morse =)
Pysslade på med hästarna och fortsatte mitt mockande av hagen... Och tömkörde lilla pärlan <3 Hon är så duktig och fin hjärtat ! Bilder kommer senare när min dator har internet igen :)

Åkte hem sen tillbaka till stallet där pappa fixade gångjärnet på ena boxen, så nu har även pappas gamla travare kommit hem :) Mys !!
Imorgon ska Evelina Rida en häst.. wiiihoooo SÅ kul äntligen ;) Kul när någon blir så glad av att man ska rida dens häst :)

Näe, nu ska jag försöka göra något av mitt hår, så vi kan pallra oss iväg mot resturangen efter hockeyn..Det kurrar i magen redan nu (A) Hoppas maten är god och bion är bra sen ;)

Sen kommer det nog bli en SÅ kul dag imorgon ! Jag längtar.. Ahh jag är så taggad på allt som har med hästarna att göra nu.. Helt sjukt!!!

Näe ha en trevlig kväll fok ;)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0