Natti

Sådärja än en gång ligger jag i sängen nyduschad och redo för att sova ;P

Stallet tog lite längre tid än jag trott, som vanligt ;) Jag red Kanel i hagen och hon var så duktig så :) Skötte sig som en riktig primadonna, visade dock att hon hae lite humör, men det var inte alls mycket ;) Hon lyssnade rätt okej för skänkeln och svarade på frammåt och lyssnade när jag ville göra halt och svänga :) Hon är verkligen en riktig sötnos :)

Fick ett "tips " här om dagen, eller jag missade det men mamma berättade det sen.. Kanel kan vara lite jobbig i munnen ofta till en början innan hon börjat kunna slappna av.. Och denne persons unghäst var tydligen också som henne tidigare, och dens tränare hade då sagt att hon tyckte att hon skulle använda sig utav inspänningstyglar då hon red. .Och det hade gett SÅ bra resultat... Men jag kan säga på en gång att på en liten 3 åring skulle jag nog inte tänka tanken att sätta inspänningstyglar .Känns verkligen helt fel!!!
Vad säger ni ?

Efter det åkte jag och hämtade lite foder åt kanel hos nina :) Och hon berättade att Kummin ÄNTLIGEN blivit av med sin mugg.. Skönt.. Hon hade använt ännu ett för mig okännt "botemedel" Ni har ju en bit tillbaka mitt inlägg om mugg.. Men nina hade tydligen blandat MSM pulvret i någon salva, strykit det på muggen och lindat. Och så var det borta på drygt 3 dagar! Hon har verkligen försökt med alla de möjliga varianter men nu så är det äntligen borta för lill tjejen med :) Skönt..

Sen åkte jag tillbaka till stallet och tog ut min stackare på 3 ben på gången så jag kunde mocka ordentligt åt honom. Lindade om bandagen på honom myste och borstade på honom. Sedan fick han skutta tillbaka in i boxen så var det dags för sprutan.. En sak kan jag ju säga.. Tror jag kommer ha träningsvärk i armen imorgon!!! men skam den som ger sig.. Tog väll si sådär 20-30 min.. Någon som har ett bra tips på hur jag kan få i honom det på ett enklare och trevligare sätt ? Vet inte om jag vägar blande det i maten :O ?Skulle vara bra om det gick.. Men om han inte äter upp det så känns det inte så bra !!!Får fundera tills imorgon, får om gulla med Cissi om hjälp imorgon annars. lite lättare med 4 händer än 2 :P

Sen tog jag in de andra och så var det godnatt för dom.. Och nu är det nog god natt för mig..


Sussa så sött !!Kommentarer
Postat av: Malin

nej sant men du kan väl söka jobb samtidigt som du har ett ju :)Haha riiktigt smarrigt, laxfilé i ugnen med sötsur sås på sen världens godaste sallad till =)

2009-03-03 @ 22:05:38
URL: http://hoohoo.blogg.se/
Postat av: Hästpassion

Jag håller med dig angående inspänningstyglar. Jag själv tycker inte att det ens är tänkbart på en treårig häst, det är att börja i fel ände!

2009-04-13 @ 23:01:46
URL: http://hastpassion.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej igen ! =) Bara tänkte du vet Catchy som var/är Lamias häst, det var min medryttarhäst men Lamia tog bort henne ! :'( Har du sett henne tävla ??, isåfall måste det varit rätt så länge sen ;P

2009-04-23 @ 23:05:12
URL: http://farukbonzo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0