Omtumlande.....

Sorry... Nu har det varit sådädär dålig upptareing igen.. Blev ju som sagt en liten stressad lördag.. Men till festen kom vi och riktigt kul hade vi :) En massa trevligt folk osv osv..

Söndag blev det upp halv 7 och då kan jag lova er att jag ifrågasatte mig själv rätt ordentligt varför jag frivilligt gjorde det där .. Men iväg och löshoppade Kanel blev det, hon skötte sig som en pärla och hoppade hela 1m ;)  Haha hon är så söt hindren är ingen större fara men allting annat gud vad man vill titta lukta och putta på det ;) söt nos <3

Sen bar det av hem igen.. Hästarna i stallet brallade på rätt mkt och mave travade på och såg riktigt fräsch ut så jag kände att jag kanske inom en snar framtid kan börja ut och gå med honom i alla fall.. Jag hann inte mer än att gå in i stallet hämta en vatten hink och gå ut igen... Så hoppade min häst fram på 3 ben !!!

Höll inte på att kunna ta in honom i stallet... stackars hjärtat...

Och då är det rätt kul när man inser att veterinären inte är här föränn nästa vecka.... Gahhh.. Ringde en annan veterinär i morse i alla fall.. Han ville inte gå på benet i morse när mamma var i stallet och var betydligt mer svullen :( Stödde lite grann på det.. När vi kom tillbaka till stallet vid 3 så hade svullnaden gått ner endel, men han var lika öm..

(Jag hade gått hela dagen och i princip trott att min häst hade brutit ben, sen skada eller liknande )

Men veterinären kom i alla fall fram till att han troligtvis har en benhinne inflamation... Så det blir boxvila drygt kanske 2 veckor och sedan vila minst 1 månad...KUL !!!! Jag kommer få ridabstinens.. Det är ett som är säkert..
Men glad får man vara kunde varit värre... Nu ska jag tillbaka till stallet igen och ge honom medecin.. Inget smärtstillande utan bara antibiotika... Så han inte börjar anstränga benet för tidigt igen...


Hoppas ni haft en bra helg i alla fall... Jag är mest bara ledsen för tillfället :S

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Stackars pålle. Hoppas han blir frisk fort!

2009-03-02 @ 20:20:35
URL: http://www.dressyrbloggen.se
Postat av: Sussie

Gud vad trist:( Stackars Mave, och stackars dig! Tur du har Kanelen att engagera dig i under tiden då iaf.

2009-03-02 @ 21:34:33
URL: http://susannakristina.blogg.se/
Postat av: Sara

Nej ursch :( Inte alls roligt!

2009-03-04 @ 09:47:27
URL: http://swipt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0