Stjärnan !

Åhååå, Jag han trycka i mig lite pannkaka med fort gick det ;)
Sen iväg till hästarna.. For direkt ut och red Kanel, Med Cissi på Uzo, Hennes kusin på Gunde och Evelina på Biggen..


Så ja hon tyckte det var väldigt spännande.. Visade attityd i början och busade och höll på .. Men ja det är ju inga fruktansvärda saker lillan gör ;) Men när hon blir äldre och får mer kraft i sig så kan hon nog bli ett litet vild djur hon med ska ni se ;)
Men hon är en pärla.. Inte rädd för något bilar och hela faderullan gick kanon :) Vi travade på och hon tyckte det var superkul !!! Till och med när Uzo brallade till emellanåt så fortsatte hon trava på i sin takt <3 Duktig flicka !


Här har vi då Cissi Uzo Kanel, Kanel och sist Cissi och uzo ;)

Sen när vi väl var hemma igen så var stackars Mave inne i boxen alldeles vild och verkar börja tycka att det är tråkigt att stå inne i boxen när alla andra får vara ute och busa på i solen :(
Stackars hjärtat <3 Men bättre att vänta för länge har jag promt bestämt mig för !!


Blir ingen ridning av Lacon imorgon, men resten av helgen då minsann ;)
får se om jag kan få med mamma någon dag då så kanske ni får se något kort på ? :P Om ni vill ... Haha kan tänkas att det ser så förjävligt ut att ni ändå inte får se dom ;)

näe nu kliar det i ögonen och Evelina vill sova... Det kommer trots allt en dag imorgon också!! Lite fler bilder på lillan <3
Blir att borsta som en dåre imorgon så kanske pälsen tar slut någon gång ;)Natti natti !

Kommentarer
Postat av: Jennifer

De ska hålla för en hel del.. har dragit och slitit i det på bilden och pärlorna som berget! Så dagligt slitage bör inte vara några som helst problem om man säger så, sitter en hel del STARKA trådar innanför pärlorna och innanför lädret. Så ska man ha av pannbandet får man nog klippa av det eller slita riktigt jäkla hårt!Jag nog få ned priset till i alla fall 140:- inklusive frakt. Bara o höra av dig om du vill beställa något!

2009-03-19 @ 21:12:34
URL: http://www.dressyrbloggen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0