Stjärnorna!!

Så då var man hemma i sängen än en gång...
Gjorde ett försök att se en film.. Men kände att ögonlocken började ge vika så det var lika bra att gå vidare till sängen :P


Myste på med min lille Mave i dag han är världens mysigaste häst och han bara ÄLSKAR sällskap!!
Longerade den lilla hårlösande damen.. Det bara faller loss hår... men det tar aldrig slut!!! Puh.. Hon skötte sig fint som valnligt i alla fall :)

Sen åkte jag till Ninas stall och red Lacon,.. Det gick väl hyffsat men han var dock rädd för precis ALLT och ville knappt gå framåt eller bakåt när jag bad om det !! Men men bara att kämpa på ;) Vi skulle kika till helgen om det kanske går att ta något språng på banan :) Det skulle i alla fall jag tycka va kul ;)


Imorgon ska han få vila från mig ;) Och jag ska ta en ridtur med Kanel .. Cissi och hennes kusin ska ut på en skritt tur så då hakar vi på .. Alltid nyttigt :)
Måste bara hitta en sadel... Cissis tycker jag ligger bra...  Får se hur det blir... Måste kolla upp med KDRF vad dom säger om löshoppning också... Vore bra att få löshoppa henne mer :S
Skulle vilja få in det lite mer kontinuerligt!! Jaa.. får ta tag i det.. Tror det börjar vara dags för att lösa nytt manege kort också så jaa... Skulle haft få en sån där grym löne höjning till nästa månad ;) Haha eller vad säger ni ??
Mycket nytt som Evelina skulle vilja inhandla minsann...
Men antar att jag inte direkt är ensam på den fronten.....


Näe nu är det natti natti för lilla mig.. Och så hoppas vi att vädret fortsätter skina så här underbart det vore kanon!! Man blir Såååå glad !!


God Natt allihopa <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0