Uppdrag granskning

Nu så.

Ska ut med hunden nu och sen ska jag krypa ner i sängen... Usch är trött som en tok !!
Kvällen har spenderats i stallet :) Emilia min lillasyster fick borsta på mave och pussas med honom då blev han nöjd ;) (Hon behöver trots allt stå på pall för att kunna borsta honom på ryggen ;) ) Jag måste säga att mave ser bättre och bättre ut.. Dock är han nog väldigt tjollrig ;)

Sedan tog vi in Kanel och borstade på henne sen tog jag ut henne i hagen och töm körde !
Alltså denna häst ! Så duktig och fin tjej alltså <3
fattade på en gång vad hon skulle göra (hon är aldrig töm körd tidigare ) Utan att man knappt håller i tömmarna arbetar hon super bra.. Åhhh lillan vad det är kul att arbeta med dig <3

Sen kom fröken C  tillbaka efter ett möte som tydligen jag med skulle farit på meeeen blev inget av då jag trodde det var ett ts möte (A)

Inte alls lätt alla gånger minsann...

Någon som sett Uppdrag Granskning ikväll ? Inte... Se det Här
Jätte hemskt verkligen.. Fy ska man våga skicka iväg hästar hädanefter :S Tror inte det... Huga vad det finns för människor alltså.. Hemskt!

Jag ska ta och skicka in min sommar semester imorgon.. Skulle visst vara inskickat senast imorgon så det kanske kommer någon dag försent.. Men det är inte så lätt när man aldrig gjort det förr :S
Blir i alla fall för hoppningsvis 5 härliga veckor, och då har jag ändå 7 dagar sparade efter det ;) Den ni !!! Jag längtar som en dåre !!!


Näe ojoj nu ska jag ut med vovven en sväng sen är det bäst man ser till att man sover så gott... Annars blir det lika tungt imorgon som idag.. (Det lär det bli hur jag än gör !!! )

Natti natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0