Död eller levande?

Mitt bröd blev alldeles fantastiskt gott  måste jag säga..
Bagare.. Eller vad ska vi riktigt satsa på ?;)

Näe usch trött och slut som artist eller hur man nu brukar säga..

Brödet hann så gott som bli klart, så kom Cissi och hämtade mig. Då åkte vi på Lantmanna och köpte lite grejjs till stallet och lite mat till Mave :) Och sen vidare till stallet.. Väl där så blev det skruvning än en gång ;) Vi är helt klart bäst !!
Satte upp de resterande tränshängarna i sadel kammaren.. Satte upp en "vik bar" sadelhängare i stallgången och .. Ja skruvade fast en hylla ordentligt satte upp en hink krok i maves box och sådär =)
Sen så smörjde vi lite träns och putsade bett.. snackade en massa skit och hade det bara allmänt trevligt! Som alltid ;)

Sen började vi städa upp i vår lilla fodervrå, fixade dit en lampa och bar dit mitt foder... Herre min vad vi är effektiva stumpan ;) Och efter det så hade klockan sprungit iväg som bara den så jag mockade hos min prins en gång till pussade på honom bytte vatten och sen tog jag mig en promenad hem.. Det var skönt men kanske lite för kallt med bara mjukisar på mig :S

När jag kom hem så började jag med maten som blev kottletter med kroketter, sallad med feta ost och rödlök en god sås och lite cola.. Sen så har vi sett Twilight. Mm den var som mysig tycker jag... Och nu sitter jag i sängen med ögonen i kors... Vad är det med mig. ? Varför är jag mer död än levande jämt för ? Usch .... Fan man kan ju inte sova bort livet ! ? eller...

Morgondagen kommer väl spenderas som alla andra ? I stallet med fröken C. Hon ska få skritta Sin bjässe med mig och Kanel efter vägen hade jag tänkt... Om jag gullar och är söt så kanske jag kan få låna någon sadel av Cissi som kanske sitter lite bättre än mina... Har inte velat ringa N och prata om det än.. Hon är i fjällen över helgen, och hon som är så orolig av sig kan få vara där och slappna av tills på måndag ;)haha

Sen ska jag väl gosa med mave en massa... Får så ont i hjärtat av att se honon som han är :(
Men han gick på tå idag med, och på gången tog jag honom på bar gärning med att stå mer på högra än vänstra benet ;) så på bättringsvägen är han i alla fall :)

Ahh jag känner mig chopping beroende just nu... vill BARA handla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Och det är verkligen typ vad som helst.. haha..

näe undrar om man ska ta och krypa ihop i sängen och se någon serie.... ni får ha det så bra och sova så gott.. Jag har bara LITE tragiskt liv kan man väl säga... Men bara tyst!!!


Ha det så gott !


Jag och Bond, Jag och mave, Caravelle, carro och Mave, Caravelle och Mave :)

Sommar nu tack eller vad säger ni?

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Bilden längst till höger var ju riktigt härlig!

2009-03-08 @ 10:23:01
URL: http://www.dressyrbloggen.se
Postat av: Jennifer

Haha ajdå, gick det bra då?

2009-03-08 @ 18:00:42
URL: http://www.dressyrbloggen.se
Postat av: L

oj, du har renat vare effektiv ser jag ;)

2009-03-08 @ 20:12:27
URL: http://bergmanlinnea@blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0