Hoppträning

Ja då var det snart dags att gå isäng och sova igen då , haha näe inte riiiktigt än, men trött är jag huvva...

Till hoppträningen då ;
Vi var bara 2 stycken i min grupp, och det var minsann riktigt skönt tycker jag. Mave var riktigt lugn och fin och avslappnad..

Vi hoppade en linje med 15 meter emellan hindren ( 3 hinder ) det gick som smort :)
Sen skulle vi hoppa lite låga hinder som stod som ett kryss, hoppas ni förstår :P
Och hoppa dom som omhoppningssvängar, och ja jo det gick hyffsat, Han blir lite hetsig än bara direkt man lägger upp tempot liiiite liiiite... Och så hade jag verkligen ingen ork i kroppen så han kunde leka lite med mig, men ja..
Jag vet inte jag kan inte känna mig sådär super nöjd tyvärr... Annelie var dock jätte nöjd med oss och det kändes bra att höra, mamma tyckte också att jag skulle vara nöjd, så jaa jag får väl ta och vara det då ;)

Jag vill lite för mycket just nu.. Tyvärr måste jag nog säga....

Ute börjar det vara riktigt jäkla kallt, burr burr ... Jag skulle haft ta och leta fram lite varmare kläder nu, och kanske skulle jag ha köpt Mave ett stall täcke också.. Hmm.. Pengar hit och pengar dit.. Tänk om A- kassan bara kunde rappa på lite så jag får mig några pengar, det skulle underlätta lite då!  ! 


Näe nu ska jag bädda ner mig under ett täcke i soffan och bara ta det lungt, imorgon blir det en lugn ridtur för både Mave och Looydn, hoppas hoppas mamma vill rida med mig :)


Hoppas ni haft en bra dag :)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Så du har turen att ha en Cardento du, vad kul! :) Han har ju lämnat så många avkommor, och många bra. Sen kan dem vara lite svåra kanske, men det känns ju okej om det blir bra tävlingshästar.Har ridit många hästar när jag jobbat med det, och favoriten över alla var ett sto e.Cardento. Sparkade bakut hela tiden, men hoppade som en katt. Alla hinder var lätta på den tjejen. :)

2009-10-01 @ 20:41:31
URL: http://hannasvedlundstahl.blogspot.com
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

SVAR: Visst är dem?! Ser ut som om de är hemmagjorda eller något... :S Och håller med, tycker att de är sjukt överskattade, jag hade inte varit så glad i dem om de ständigt gick sönder... :SPrecis, Königs är lite mer normala men sticker ändå ut lagom mycket :)

2009-10-01 @ 20:48:31
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: Josefine

Jag tycker att du borde vara nöjd :)

2009-10-01 @ 22:43:53
URL: http://jsohlman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0