Dagarna går

Och det fortsätter vara lika mycket stall , haha ..

Jobbade till halv 11 idag sen skyndade jag mig direkt till stallet för att Mave skulle få en ny sko, skönt ! For sedan ut och red honom , det blev en hel del diskussioner tyvärr och humöret var inte på topp efter det, och jag längtade inte mindre tills banan blir klar om jag säger så ;)

Sen mockade jag stallet och dolade på lite innan jag tog in Lisel för en tur. Och hon var riktigt taggad måste jag säga :D Men höll sig i skinnet hela.
Det är verkligen så härligt att rida Både Maggan och Lisel, jag blir på så bra humör :D Riktigt fina är dom båda 2  ! Lite småkär blir jag nog i dom ;)

Jag känner mig faktiskt lite sliten i kroppen, har verkligen hållit igång hela dagarna och glömmer ta med mig något att tugga på. Jag hoppas bara att jag är lite sliten och att det går över efter lite extra sömn, och att det inte är någon form av förkylning på g..


Imorgon är det jobb från halv 9-18.. Så min fredagskväll kommer sannerligen spenderas i stallet , men det är rätt mysigt det med :) Särskillt eftersom jag jobbar även på lördag då kan man inte hitta på så mycket kul på kvällen ändå :)

Jag vet inte om jag visat er videon från löshoppningen som jag utlovade föresten ? Här kommer den i alla fall ;

Maverick löshoppar 2010-04-13 from Erica S on Vimeo.

 

Tyvärr fick vi inte med sista och absolut bästa språnget för att videon dog, men det är ju alltid någonting :D


Kommentarer
Postat av: Moa

Vad fint det ser ut :-) Någon mer tävling på gång?

2010-04-23 @ 09:11:33
URL: http://moastraning.blogg.se/
Postat av: Angelica

Hindrerna får vara ute men man bör väl vara snäll och plocka ihop efter sig. Muren bar jag och Carro ner och vi tyckte att den hör hemma där på sommaren ;)

2010-04-24 @ 17:59:54
URL: http://mittlivmedhastar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0